Ajánlások

Kép

Játéknet.hu Bognár Ákos

Számlakibocsátás "zölden" és ésszerűen

Amikor 2011-ben átálltunk a JátékNettel az elektronikus számlázásra, két dolog lebegett a szemünk előtt: legyen sokkal ésszerűbb és sokkal "zöldebb" a számlakibocsátásunk.

Részletek

További fontos szempont nálunk, hogy a számla a logisztikai folyamataink bármely pontján kiállítható legyen. Mivel a gyerekjátékokat elsősorban kiszállítással (futárszolgálat) juttatjuk el a vevőinkhez, így a rendelés tételeit írott formában fel kell tüntessük a csomagban - emiatt nem tudtunk teljesen e-számlára átállni. A köztes megoldást választottuk: az papír alapú számla első példányát kinyomtatjuk és a vevő csomagjába tesszük, a másodpéldányt azonban elektronikusan tároljuk és adjuk át a könyvelésnek. Ehhez a Számlázz.hu csapata olyan rugalmas megoldást kínált, amellyel nem csak a napi egy időpecsétet igénylő archiválást, de a Libra könyvelőszoftverbe történő illesztést is könnyedén meg tudtuk oldani.

A JátékNet.hu rendkívül dinamikusan növekvő cég, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy az évről évre növekvő és ezáltal kicsit mindig változó logisztikai folyamatainkba úgy tudjuk integrálni a számlakészítést, hogy az ne igényeljen emberi beavatkozást. Ennek köszönhetően a raktári folyamat közben bármikor képesek vagyunk számlát készíteni. Munkatársainknak jelenleg mindössze annyi a feladata, hogy a csomagolás előtt egyetlen gombnyomással kinyomtassák a számlát - a számla villámgyorsan és a háttérben készül el PDF-ben.

Azt hiszem, minden webáruház-tulajdonos ilyen fokú automatizálásról álmodik!

Kép

www.csak1nap.hu Zámbó Árpád

E-kereskedelem = E-megoldások

A csak1nap.hu árakciós webáruház 2009 évi indulása óta arra törekszik, hogy a vevőket gyorsan, költséghatékonyan és környezetkímélő módon szolgálja ki.

Részletek

Természetesen ezt a minőség és a megbízhatóság romlása nélkül valósítjuk meg, ezért például bevezettük a szolgáltatások területén az elektronikus vouchert, amit a vevő a fizetést követően le tud tölteni a vásárlás visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva. A számlák kiállítására is a piacon fellelhető, összességében legjobb megoldást kerestük. A korábban sziget-szerűen használt számlázó szoftvert lecseréltük a Szamlázz.hu online számlázó rendszerére. Ez azért is kiváló döntés volt, mert a webáruházzal tökéletesen össze lehetett integrálni a számlázást, ráadásul a Számlázz.hu csapatától minden támogatást, amire szükségünk volt megkaptuk.
A következő lépés az e-számla bevezetése lesz, amivel tovább fog nőni a vevők kiszolgálásának gyorsasága és növelni tudjuk a cégünk hatékonyságát, mert a növekvő forgalmat változatlan létszámmal tudjuk kiszolgálni.

Kép

WebSEO Kft. Horváth Ernő

Elektronikus kereskedelemhez elektronikus számlát!

A WebSEO Kft. 2006 óta foglalkozik webáruházak készítésével.

Részletek

Kezdetben valahogy mégis idegenkedtem attól, hogy a számlázásunk is a weben történjen. Egyszerűen ezt túl bizalmasnak éreztem ahhoz, hogy ne a mi kis irodai gépünkön legyen a számlázó.

Aztán amikor a gépet kellett költöztetni akkor a szoftver is költözött, amikor adatot kellett menteni, akkor a számlázót is menteni kellett, amikor ki kellett gyorsan állítani egy számlát akkor telefonálgatások, egyeztetések és hosszú idő után végre sikerült. El sem hittem volna, hogy ennyivel egyszerűbb az élet ha a számlázómat bármikor, bárhonnan elérem ráadásul nem csak papír alapú számlát lehet vele készíteni, hanem elektronikusat is. Kollégáim megspórolták a postán töltött idő jó részét, és borítékokat sem kell címezgetnünk havonta. Bátran tudom ajánlani a Számlázz.hu-t azoknak akiknek a fenti problémák ismerősek.

Igazi fordulatot pedig az hozott amikor egyik partnerünknél is bevezettük és az ő webáruházában megvásárolt digitális termékek után azonnal megy a vásárlónak az e-számla. Hihetetlen mennyiségű felesleges adminisztrációtól sikerült megmenteni őket, és azóta azt is látom, hogy így mennyivel könnyebb menedzselni a számlázást az e-kereskedelemben, és azóta nem csak felhasználója vagyok a Számlázz.hu-nak, hanem hírnöke is.

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció