Ajánlások

Kép

Jenőfi Réka Beauty Lab Szépség és Egészségszalon

A vendégek csak néznek, hogy milyen profi rendszerem van :)

A Beauty Lab Szépség és Egészségszalonban mindig kapsz számlát.

Részletek

Nem akartam online pénztárgépet venni, mert úgy gondoltam, azt a pénzt inkább képzésre, anyagra, eszközökre költöm. Addig kerestem, míg rátaláltam az áthidaló megoldásra, a számlázó programra. 2013 óta használom a Számlázz.hu programját.

A NAV már volt nálam ellenőrzésen és mindent rendben talált. Egyre kell odafigyelni, a vendégeket előre - a szalonban táblán, szóban, illetve még a honlapon is érdemes - tájékoztatni kell arról, hogy a nevét, címét el fogjuk kérni. Egy profi szakember egyébként is vezet vendégnyilvántartást, ezt - ha eddig nem szerepelt benne - mostantól csak ki kell egészíteni a címmel, és kész. A számát kb. fél perc alatt ki lehet állítani. Az e-számla lehetőséggel nincs papírozás, a havi jelentés a készen letölthető file-lal tényleg két perc, a könyvelőm pedig maga tölti le a havi számlákat a könyvelésbe.

A vendégek meg csak néznek, hogy milyen profi rendszerem van... Kell ennél több?

Kép

Az online oktatás teljesen új világa easyMaths.hu

Egy nagyon hatékony és garantáltan érthető online matek oktatás.

Tanulj velünk: easyMaths.hu

Részletek

A vevőink 100 százaléka online érkezik online oktató oldalunknál, akiknek 90 százaléka bankkártyával vásárol, így elengedhetetlen egy transzparens és gyors számlázó szolgáltató. A Számlázz.hu személyre szabott Számla Agent rendszerével minden vevő már a vásárlás pillanatában megkapja elektronikus számláját, a mi logónkkal ellátva. Évente több ezer e-számlát küldünk ki és eddig szinte 100%-os volt a rendelkezésre állás.

Az easyMaths.hu-nál nálunk a legfontosabb a diák kényelme és modern felkészülési lehetősége, amihez a Számlázz.hu szolgáltatása tökéletesen illik. Víziónk egy része közös: azonnali és igényes szolgáltatást nyújtani a felhasználóknak bárhol és bármikor.

Ezek után két dolgot tudok javasolni! Tanuljanak az easyMaths.hu-ról és számlázzanak a Számlázz.hu-val!

Kép

senior marketing szakértő, Marketing112 Miklovicz Norbert

Kényelem és biztonság.

Részletek

Nagyon szkeptikus voltam a felhő alapú számlázóprogramokkal kapcsolatban - még annak ellenére is, hogy a Marketing112-nél nap, mint nap online marketinggel, internetes népszerűsítéssel és értékesítéssel foglalkozom. Feladatom, hogy az online kommunikáló ügyfeleim termékeit még közelebb hozzam azok célközönségéhez.

Ennek ellenére szkeptikus voltam - mindaddig, amíg ki nem próbáltam a szamlazz.hu rendszerét. Napról - napra, hétről - hétre fedeztem fel a lehetőségeket, a kényelmet és a biztonságot. Bárhonnan elérem, bármikor, és nem csak én. A könyvelőm és az asszisztensem.

Ajánlom minden vállalkozónak, kis- és középvállalkozásnak!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció