Ajánlások

Kép

Sipos Zoltán Kreatív Kontroll Kft.

Csak a legjobb jöhet szóba, és azt az ember nem szokta lecserélni.

Részletek

Hosszú évek után eljutottunk oda, hogy saját magunkra fejlesztett CRM-mel tudunk dolgozni. A szoftverhez tartozott egy bizonyított számlázómodul is. Mi mégis úgy döntöttünk, hogy saját költségünkön olyan fejlesztést kérünk, mely ehelyett a Számlázz.hu szolgáltatását használja. Ez talán mindent elmond. Csak a legjobb jöhet szóba, és azt az ember nem szokta lecserélni.

Kép

Györe Zoltán CD Galaxis Kft.

Nemcsak helytakarékos, hanem környezetbarát megoldás is, ezért különösen szeretjük!

Részletek

A digitális archiválás egy hatalmas adminisztrációs terhet vett le a vállunkról: a játékszoftverekről, könyvekről készülő több tízezer számlánk másodpéldányának tárolásával, rendszerezésével nem kell foglalkozni, hanem elegendő csak elektronikusan tárolni, és így elküldeni a könyvelőnknek. Ha ezt mind ki kellene nyomtatnunk, külön raktárat kellene bérelnünk, az így megtakarított pénzt örömmel fordítjuk fejlesztésre, munkatársaink képzésére... Nemcsak helytakarékos, hanem környezetbarát megoldás is, ezért különösen szeretjük!

Kép

Jobbágy Szabolcs HR Training Solutions Bt.

Az egyik üzleti partnerem javasolt Titeket, és azóta ez nekem maga a „Paradicsom”, „Kánaán” :)

Részletek

A vállalkozásom első éveiben rendszeresen postára kellett járnom a számlák postázása miatt, a papíros számlatömb kézi kitöltögetése mellett ajánlott és tértivevényes szelvényeket, borítékokat kellett kitöltögetnem, ami állandó macera, időveszteség, bosszúság volt. Az egyik üzleti partnerem javasolt Titeket, és azóta ez nekem maga a „Paradicsom”, „Kánaán” :) A számlák létrehozása sokkal gyorsabb az automatikusan kitöltődő törzsadatok révén, megszabadultam attól, hogy az évtizedekkel lemaradt, elavult postát látogassam, ahol mindig felidegesített a lassúság, hatékonytalanság, az e-számlákat egyre több ügyfelem elfogadja, és a papír alapú számlákat most már el is postázzátok, ami megint egy szuper funkció (!), egy helyen tudom követni az e-számláimat és papír alapú számláimat (bye-bye, számlatömb), most már mobilon is könnyen tudok számlát írni-küldeni, és megnézni a számláimat, követni hogy mit fizettek már ki és melyeknél késik a kiegyenlítés. Ráadásul a könyvelőm is könnyebben átlátja a számlákat, törzsadatokat stb., és a vevőimnek is egyszerűbb így. Már csak 1 funkcióra várok, hogy a szerződéseimet is lehessen e-szerződésként küldeni, és már azokat se kelljen postázni, és a legtöbb ügyfelem azt is elfogadja... :)

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció