755 215 vállalkozás
927 585 felhasználó
494 167 928 kiállított számla
SMARTBooks Business önkönyvelés modullal2023-09-28T16:37:32+02:00

SMARTBooks Business = mini ERP,
ahol a könyvelés is fókuszban van

Létezik olyan rendszer, ahol a vállalkozás üzleti és könyvelési folyamatai is hatékonyan, egy rendszerben kezelhetők?

Igen! A SMARTBooksban kiemelt figyelmet kap az integrált ügyvitel részeként a kettős könyvviteli modul is. Párhuzamos nyilvántartások és egyeztetések helyett percre kész adatokkal, vezetői információkkal támogathatod a döntéseket.

Kipróbálom

SMARTBooks Business = mini ERP,
ahol a könyvelés is fókuszban van

Létezik olyan rendszer, ahol a vállalkozás üzleti és könyvelési folyamatai is hatékonyan, egy rendszerben kezelhetők?

Igen! A SMARTBooksban kiemelt figyelmet kap az integrált ügyvitel részeként a kettős könyvviteli modul is. Párhuzamos nyilvántartások és egyeztetések helyett percre kész adatokkal, vezetői információkkal támogathatod a döntéseket.

Kipróbálom

A SMARTBooks Business -kettős könyvviteli- önkönyvelés modulja az okos üzleti döntésekhez felhőalapú rendszert biztosít az üzleti folyamatok és a napi könyvvitel hatékony együttműködéséhez.
Meglepődsz majd, mennyi időt töltöttél eddig adatrögzítéssel – ezekre az órákra elpazarolt időként fogsz gondolni, ha meglátod, mennyivel egyszerűbben is lehetett volna.

Ezekben a kérdésekben is segít neked a SMARTBooks Business:

Érdekel, irány a SMARTBooks!

Miért jó ez nekem?

Hatékony folyamatok és együttműködések

Nincs dupla adatrögzítés

A rendszer helyettem dolgozik

Naprakész adatok, jó döntések

Kevesebb stressz, felszabaduló idő

Villámgyorsan bevezethető

SMARTBooks kapcsolódások – minden, amivel együttműködhetsz

 • Számlázz.hu-val: a Számlázz.hu és a SMARTBooks komplett, NAV-álló könyvelői ökoszisztémát hoz létre. A Számlázz.hu-val kiállított számlák és az onnan érkező szállítói számlaképek 3 percenként érkeznek a SMARTBooks Business rendszerébe.

 • NAV-val: A SMARTBooks rendszerbe automatikusan megérkeznek a belföldi szállítói számlák a NAV Online Számla Rendszeréből, valamint minden, a rendszerből kiállított vevő számla beküldésre kerül a NAV felé, a kötelező adatszolgáltatásnak megfelelően.

 • Munkatársaiddal: raktárosokkal, értékesítőkkel, beszerzőkkel, pénzügyesekkel, logisztikusokkal mind ugyanazt a rendszert tudjátok használni a napi munkátokhoz.

Számlázz.hu integráció:

Több mint 500+ ezer felhasználónk részére már az ügyvitel és könyvelés területén is elérhető a digitalizáció. Már nem csupán az online számlázásban segítünk neked, hanem a SMARTBooks rendszeren keresztül a digitalizált ügyviteli és könyvviteli folyamatokat is elérhetővé tesszük.

Ha már Számlázz.hu felhasználó vagy

Ha a #profi díjcsomagot választottad, jó döntést hoztál, online számlázó szolgáltatásunk és egyedi megoldásaink legszélesebb körét élvezheted. Mostantól a működésetek digitálisabbá, gyorsabbá, hatékonyabbá válhat: vállalkozásotoknak elegendő regisztrálnia a SMARTBooks Businessre az önkönyvelés modullal kiegészítve. Amennyiben #free, #start vagy #digital Számlázz.hu-s szolgáltatáscsomaggal rendelkezel, a SMARTBooks Business előfizetésed idejére ingyenesen megkapod a #profi csomagunkat.

Próbáljátok ki, mit tud a Számlázz.hu és a SMARTBooks digitális világa!

Ha még nem vagy Számlázz.hu felhasználó:

Regisztrálj a SMARTBooks Businessre önkönyvelés modullal és nyitunk hozzá ajándékba egy Számlázz.hu #profi fiókot is a SMARTBooks előfizetésed idejére.

Javasold vállalkozásod vezetőjének a SMARTBooks Business online rendszert önkönyveléssel és élvezzétek a digitalizált, hatékony, gyors ügyviteli folyamatokat!

VÁLASZD KI A KEDVEDRE VALÓT!

SMARTBooks Business Medium + könyvelés (kettős könyvvitel)
9 980 Ft+áfa/hó

vagy

99 800 Ft+áfa/év
2 hónap ajándék

SMARTBOOKS BUSINESS FREE FUNKCIÓK MELLETT:

 • Korlátlan számú bizonylat

 • Jogosultságkezelés

 • Csoportmunka támogatás

 • Teljes beszerzés támogatás

 • Számlázás és pénzügyi funkciók

 • Készletkezelés

SMARTBooks Business PRO + könyvelés (kettős könyvvitel)
14 890 Ft+áfa/hó

vagy

149 800 Ft+áfa/év
2 hónap ajándék

SMARTBOOKS BUSINESS MEDIUM FUNKCIÓK MELLETT:

 • Rendelés kiszolgálása több raktárból

 • Kereskedelmi árlista kezelés

 • Termék összetevő kezelés

 • Korlátlan számú raktár/telephely

 • Rugalmas, automatizálható kedvezménykezelés

Irány a 30 napos ingyenes időszak!

Ők is a SMARTBooks-ot választották

Fröhlich László
Meyer & Levinson

Amikor elkészült a program, kérdés nem volt, hogy fogjuk-e használni. Itt végre az elsődleges szempont volt, hogy egy olyan rendszert hozzanak létre, amit könnyű kezelni, amit ért a könyvelő, ahol számára minimális tanulással kézreáll minden. Szép, látványos felület, könnyű használni, és mindent meg tud csinálni. Ez egy teljesen friss architektúra, modern rendszer, nagyon könnyen és gyorsan tud alkalmazkodni mindenhez.

Dobos  Ágnes
E-Társ Könyvelőiroda

A SMARTBooks abból a szempontból egyedülálló, hogy a pénzügyi nyilvántartáshoz felhőalapú szolgáltatáson keresztül a könyvelési rendszert is hozzákapcsolja. A legtöbb könyvelőprogram fejlesztett olyan megoldásokat, amikkel az ügyfelek is tudnak csatlakozni, de ezek nem felhő alapúak, egy előző struktúra bővítésével jöttek létre, nem pedig egy új platformon megszületett, egységes rendszerként.

Klein-Szedlár Rita
Klein Consulting

Jó szakembert találni különösen nehéz. Amiben egy könyvelőprogram segíteni tud, az a digitális megoldások használata – és a kézi könyvelés csökkentése. A SMARTBooks ebben nagyon jó. Néhány percenként átveszi a Számlázz.hu-ból az adatokat, és azzal, hogy nem a kollégáknak kell egyesével rögzíteni a bizonylatokat, nagyban megkönnyíti a munkánkat, és a hibalehetőség drasztikus csökkentését is megoldja.

Próbáld ki Te is a SMARTBooks Businesst!

GYAKORI KÉRDÉSEK

A SMARTBooks és Számlázz.hu fiókjaid összekapcsolását követően Számlázz.hu rendszerben létrehozott vevő és szállító számlák, valamint a számlák partner adatai automatikusan megjelennek a SMARTBooks rendszerben, a megadott kontírozás adatokkal. A szinkronizáció 3 percenként történik.

A Számlázz.hu rendszerben létrehozott vevői számlák és a hozzájuk tartozó számlaképek.
A Számlázz.hu felhasználók között létrejött szállítói számlák és a hozzájuk tartozó számlaképek.
A számlák partner, dátum, deviza, tételadatai, vevő számlák esetén a Számlázz.hu-ban beállított kontírozással rögzítve.
A SMARTBooks Könyvelés a kettős könyvviteli előírások szerinti nyilvántartást kezeli. Egyszeres könyvvezetést nem támogat a program.

Még több infó a SMARTBooksról

Még több betöltése