Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2018.11.29. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Lippényi Tamás Keocko Holding Kft. ajánlás

Lippényi Tamás
Keocko Holding Kft.

Az online számlázás és online könyvelés nem egyszerűen csak megkönnyíti az ember dolgát. Olyan, mintha a cégemnek külön osztályai lennének: a Számlázz.hu csapata a saját számlázási osztályom, ami értesíti az ügyfeleket a tartozásokról, ami webes felületet biztosít a befizetett számlák lekérdezhetőségére, és ami szükség esetén még a bankkártyás fizetést is megoldja. Az online könyvelésem pontosan ugyanígy egy könyvelési részleget hozott létre a cégemben: van saját bérszámfejtésem, főkönyvelőm, adótanácsadóm
Az integráció nagy segítség, mert mindkét rendszer tárolja számláimat, így a könyvelési rendszerbe nem kell ismét felvigyem a számla adatait, és, nem kell két helyen adminisztrálnom a kintlévőségeketHa egy ügyfélnél vagyok, akkor ott a helyszínen is kiállíthatok neki számlát, vagy lekérdezhetek adatokat a könyvelésből. Ez nagyon megkönnyíti az életet ebben a felgyorsult világban.