Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.11.04. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Osvalt Orsi és Osvalt Ádám, Infinity Ajándékgyár

Osvalt Orsi és Osvalt Ádám
Infinity Ajándékgyár

Ahogy folyamatosan tanulunk és egyre nagyobb megrendelésszámmal kerülünk szembe, óhatatlanul felmerül az automatizálás témaköre. Biztos vagyok benne, hogy sokan szembesültünk már ilyen problémával: vagy még pont nem tudok megfinanszírozni egy munkatársat erre a pozícióra, vagy hirtelen egy kampány hatására kiugó megrendelésszámmal kerülünk szembe. Erre megoldás az olyan, automatizálást segítő felület, mint a Számlázz.hu.

Sok szempont átgondolása után lett a legkézenfekvőbb megoldás, mert könnyedén tudtuk integrálni más webshop és marketing folyamatokkal, aminek köszönhetően egyik helyen órákat, máshol napokat spóroltunk meg havi szinten. Tiszta szívből tudom ajánlani minden induló és kisméretű vállalkozó társamnak!