Minden szezonváltáskor kötelességtudóan elzarándokolunk a gumishoz, cserélgetjük a nyárit télire, majd vissza, télit nyárira. Ahogy nőnek a gyerekek, néhány év leforgása alatt lecseréljük a babaholmit iskolás cuccokra. Fejlődik a technológia, egyre okosabb háztartási gépekkel rendezzük be a lakásunkat is: energiatakarékosabb, praktikusabb, esztétikusabb… Miért ne cserélnénk le a vállalkozás adminisztrációs kellékeit is? Postát e-mailre, készpénzt bankkártyára, számlatömböt online számlázóra.

A háztartási gépek korszerűsítésére még komplett „Otthon melege” program is épült, aminek keretében 2017-ben gázkazánokat és gázkonvektorokat, 2018-ban pedig mosógépeket, hűtő- és fagyasztószekrényeket cserélhetett le a lakosság – olyanokat, amelyek fölött már eljárt az idő, amit még a nagymama kapott nászajándékba, de hát tökéletesen működött, hiszen a régi dolgok tartósak.

A hűtő jól bevált, hozzászoktál, megszeretted, miért is költöttél volna feleslegesen sok pénzt arra, hogy lecseréld? Hiszen nem volt szükséged rá, a funkcióját tökéletesen ellátta 20 évesen is. Ugyanúgy azt az ételt pakolod az újba is, amit Te főztél, ugyanúgy azt a szalámit teszed majd bele, amit Te vásároltál. Ebben nem lesz változás, ugye?

De amikor a régi hűtődet használtad, a fák sírtak, meg a környezet, meg a zöld egyesületek és szervezetek, akik amellett állnak ki, hogy a lakosság által felhasznált energia mennyiségét csökkentsük. Mert csökkenthetnénk, de hát minek tízezreket költeni, ha nem muszáj, ugye?

Ez a program megadta a motivációt: olyan összegű hozzájárulás, amivel már lehet, hogy megjön a kedved a háztartási gépek vásárlásához.

Otthon letudva, nézzük hát a vállalkozást!

Ez már a mi dolgunk, hogy ebben megadjuk neked a végső lökést.

Egészen pontosan egy olyan folyamatot javaslunk most neked lecserélni, ami eddig is a mindennapjaid „nemszeretem” része volt, eddig sem szabadultál tőle, de ezután sem fogsz: viszont most eláruljuk, hogyan lehet ezt sokkal gyorsabban, sokkal könnyebben, sokkal olcsóbban és sokkal energiahatékonyabb módon végezni! 🙂

Kitaláltad már, miről van szó, ugye? Naná, hogy a számlázásról! Ezután is a termékedet, vagy a szolgáltatásodat fogod ráírni a számlára (pontosabban nem, nem kell majd minden egyes alkalommal, újra és újra beírnod), viszont tuti, hogy élvezni fogod, hogy mennyi időt spórolsz, a megmaradt energiáidat pedig céget továbbfejlesztésére fordíthatod. 🙂

És hogy hol jövünk a képbe mi?

Mi támogatunk! Most ingyen lecserélheted elhasznált számlatömbödet vagy számlaprogramodat: azzal a feltétellel, hogy csomó energiát takarítasz meg. Mindenféle ráfordítás nélkül.

Az online számlázóval korlátlan számú számlát állíthatsz ki teljesen ingyen. Olyan „trendi” számlát, amely teljesen a vállalkozás arculatára szabott, rajta a logóddal – sokaknál nem elsődleges szempont, de hidd el, ilyen apróságoknak tűnő dolgok vezetnek oda, hogy majd sokkal profibbnak látnak a vevőid. Ha sűrűn számlázol egy partner felé, nem kell minden egyes alkalommal beírnod az adatait. Ha késik a fizetéssel, a rendszer automatikusan felszólítást küld neki, és figyelmezteti a tartozására. A NAV felé történő adatszolgáltatással sem kell többé foglalkoznod. Jól hangzik, nem?

És ami a legfontosabb: nem enged hibázni.

Ha pedig fokozni szeretnéd a számlázás szépségeit, akkor erre is van lehetőséged: adj hozzáférést fiókodhoz a könyvelődnek, hogy ne kelljen átcipelned hozzá a számláidat! Adj hozzáférést munkatársaidnak, hogy kiállíthassák a számlákat (be tudod állítani, hogy ki milyen jogosultsági szintet kapjon). Állíts ki e-számlákat, díjbekérőket, kössétek össze fiókodat a bankszámláddal vagy a könyvelőd rendszerével!

Mire vársz? 🙂 Ha nem szeretnél nyűgként tekinteni a számlázásra, akkor használd ki a lehetőséget, cseréld le a régit, mert akár ingyen is automatizálhatsz számos folyamatot. Részt vennél a „Vállalkozás kényelme programban”? Regisztrálj a Számlázz.hu-ra egyszerűen és gyorsan itt!