118 722 regisztrált ügyfél
50 750 089 kiállított számla

A Számlázz.hu-misszió és a 2019-es tervek

Képzelj el egy olyan világot, amikor nem kell foglalkoznod az adminisztrációval, nem kell számolgatnod a beérkező utalásokat – sem neked, sem a pénzügyesnek. Minden automatikus lesz,  a díjbekérő kiállításától kezdve a számla elküldésén keresztül az utalás elindításáig. Neked már csak jóváhagynod kell. Bírnád, ugye?  A jövő lehetőségeiről beszélgetett a Trend FM Monitor Délután című műsorában Érczfalvi András műsorvezető és a Számlázz.hu stratégiai tanácsadója, Kis Ervin Egon.

Milyen folyamatoknak volt köszönhető a Számlázz.hu növekedése és milyen változások várhatóak a jövőben? Hogyan nyújt majd ebben segítséget a Számlázz.hu? Hallgasd meg Te is a beszélgetést, amiből kiderül, hogy mire vágynak ma a digitálisan érett vállalkozók!

Regisztrálok

Hozzászólások

hozzászólás

Írta: |2019-02-05T12:29:29+00:002019.02.05.|Tippek, trükkök|0 hozzászólás

A szerzőről:

Általános iskolás korában még újságírónak készült, aztán rájött, hogy marketing is létezik a világon. Továbbgondolta a szövegalkotást, és a két érdeklődési kört összegyúrva a Számlázz.hu marketingmenedzsereként egyik legfőbb feladatának tekinti, hogy írjon és írjon: érdekeset, hasznosat és – a meglévő és leendő – Számlázz.hu ügyfeleknek szólót.