Mutatjuk, hogyan kell!

Hogyan kell fenyőhintót építeni? Hogyan kell tengersót párolni? Kódolni? Gyémántot találni? Nagyjából mindent, de még annál is többféle tudást meg tudsz szerezni a YouTube-ról. És még megtanulnod sem kell, hiszen fent van neten a “hogyan csináld”, fent is marad. Amikor pedig újra szükséged van a tudományra, újra rákeresel – talán már új videót, új technológiát találsz ugyanarra -, és megint tiéd a pálya. Nem abba az irányba megyünk most tovább, hogy a tanulás, tudásátadás, memória, a készségfejlesztés módjai milyen irgalmatlan tempóban alakulnak át. Hanem arról fogunk mesélni, hogyan tudsz egyszerűen és gyorsan: számlázásról tanulni.

Mert vállalkozónak lenni ijesztően nehéz lehet, főleg a háttér-folyamatok, mert azokhoz alapból senki nem ért – elég, ha a saját szakmáját vágja a pék(-vállalkozó), a fodrász(-vállalkozó), az autószerelő(-vállalkozó). A mi célunk az, hogy a pénzügyi adminisztrációt inkább megdöbbentően egyszerűvé tehessük nektek! 🙂

Most pedig még az egyszerűt, a Számlázz.hu használatát is alaposan előkészítjük számotokra: íme itt az első “how-to”, azaz “hogyan kell ezt-azt megoldani a Számlázz.hu-ban” videósorozat!

Új YT-sorozatunk: Hogyan használd a Számlázz.hu-t? Tutorial videók

Végigvezetünk az első számlád kiállításán, meglévő fiókhoz hozzáférést kérésen, megadáson, elfogadáson, módosításon, és így tovább: alapfunkcióktól egészen az összetettebb funkciókig haladunk.

Hogyan használd a “hogyan használd”-sorozatot? 🙂

Egyszerűen csak használd a Számlázz.hu-t: dolgozz, alkoss, számlázz, és ha bárhol elakadsz, irány a GYIK! Ha olyan kérdésig jutsz, amit

  • már sokan feltettek nekünk,
  • vagy magunktól is tudjuk, hogy kicsit bonyolultabb akció,

a GYIK-ban már megtalálod a “hogyan csináld” videót is.

A másik módja a számlázás megtanulásának, ha a YouTube-on indulsz neki:

Kérjük, jelezz vissza nekünk, mert NEKED csináljuk!
Hasznosnak találod ezeket a videókat? Te milyen témáról hallanál még szívesen?

Nagyszerű okosodást – és persze további sikeres vállalkozást kívánunk neked!