Ajándékozz egyszerűt, gyorsat, biztonságot vagy élményt! 

Stygár László, a Számlázz.hu alapító-tulajdonosa és szolgáltatásfejlesztési vezetője gyakran emlegeti a közös reggeliken, hogy az online számlázóprogram a kézi számlatömbhöz képest olyan ugrást jelent, mint amikor az ember hintóról autóra váltott. Óriási a változás, a fejlődés hihetetlen mértékű, az időspórolás pedig szinte felbecsülhetetlen értékű.

Egyszerű. Gyors. Biztonságos. Élmény. 

Egyszerűen és gyorsan 

“Egyszerűen és gyorsan” – ez a Számlázz.hu szlogenje. Nem túl bonyolult, mondhatni ez is egyszerű. Amilyen a Számlázz.hu használata, és a számlakiállítás folyamata. Eltökélt célunk az, hogy minél hatékonyabb legyen a magyar vállalkozások élete, ez pedig csak úgy kivitelezhető, ha olyan eszközöket kapnak a munkájukhoz, amelyekkel időt spórolhatnak, és ami nem bosszúságot okoz számukra, hanem örömet kényelmet. (Nem, tudjuk, hogy örömet a számlázás sehogy sem okoz, mondjuk Számla Agenttel vagy autokasszával igen, amikor a gép előtt sem kell ülnöd, és úgy állítódnak ki a számláid. Zárójel bezár, most nem erről fogunk mesélni.) 

Biztonság 

Sokáig nagy kérdőjel volt a felhő-dolog, amely valami absztrakt, földöntúli dolognak tűnt – de legalábbis földtől elrugaszkodottnak, mert hát az egy megfoghatatlan dolog. Ezen talán már mindenki túllépett a 21. század lassan harmadik évtizedébe lépve, de az adatokkal és a számlákkal kapcsolatos biztonság a mai napig fontos téma – nemcsak nektek, vállalkozóknak, hanem nekünk is. 

Nemcsak a külső hatásoktól óvunk meg (beállíthatod a kettős autentikációt is a fiókodban), de a vállalkozásod is biztonságban van, a Számlázz.hu ugyanis teljesen NAV-álló módon működik, vagyis teljesen meg fogsz felelni az adóhatóság követelményeinek, ha velünk számlázol: például ha hibáznál a számla kiállításakor, mi szólunk, hogy ne csináld – és hogy mit ne csinálj. 

Élmény 

“Na persze, a számlázás meg az élmény!” – Tökre elhisszük, hogy így gondolod, és nem is akarjuk azt sulykolni, hogy a számlázás öröm lesz, ha velünk teszed, és a többi. Egy adminisztrációs feladat ritkán lehet öröm vagy élmény, de az ügyfélélményt megpróbáljuk a lehető legmagasabb szintre emelni. 🙂 

Mert lehet, hogy már le sem kell ülnöd a géped elé, hogy számlázhass, lehet, hogy épp egy kávézóban ülsz, vacsorázol, a családoddal nyaralsz, vagy buliban vagy, amikor az ügyfelednek éppen “elküldöd” a számlát. Lehet, hogy nem is tudsz róla. Az lesz élmény, amikor leülsz a gép elé, és látod, hogy a számláid kifizetettsége rendben, hogy a kata kereted rendben, és hogy a bizonylataidat el sem kell küldened a könyvelődnek, mert látja őket, hiszen hozzáférést adtál neki. 

Szeretnénk, ha a “hintóból autóba” élményt minél többen megtapasztalhatnák, mert azzal hetente többezer vállalkozói órát spórolnánk Magyarországon… Ezt az “adminisiztrációs” időt pedig sokkal értékesebb dolgokkal is lehet tölteni… Családdal, baráttal, szórakozással! 

Mi ezt szeretnénk adni nektek, vállalkozóknak – és most Te is adhatsz: élményt, biztonságot, gyorsaságot – egyszerűen! 

Instagramon ugyanis játékot hirdetünk: 4 ajándék közül választhatsz, mivel szeretnéd meglepni ismerősödet. Mit ajándékoznál? Egyszerűt? Gyorsat? Biztonságot? Élményt? 

  • Ha szeretnéd, hogy Te vagy ismerősöd egyszerűen jogosítványhoz jusson, akkor nyerd meg neki az online KRESZ-tanfolyamot. 
  • Ha lóerőket és gyorsaságot adnál a választottad feneke alá, akkor egy vagány élményvezetést is választhatsz Ferrarival, Porschéval, Teslával, Dodge-dzsal vagy egy igazi versenyautóval, egy formaautóval! 
  • Biztonság: az autó önmagában is már biztonságot ad a hintóhoz képest, viszont még mindig rejteget veszélyeket magában, ha a (másik) sofőr nem figyel. Ajándékozd meg ismerősöd egy vezetéstechnikai tréninggel! 
  • Élmény: A fentiek is igazi élményt jelenthetnek, de ha szülő vagy, vagy pici gyermekeket ajándékoznál meg, hogy ők is – már korán – megtapasztalhassák a fentieket, akkor vidd el őket és osztálytársaikat/ovis társaikat egy gyermek KRESZ parkba! 

A játék során választhatsz, melyik nyereményt szeretnéd barátodnak, családtagodnak vagy magadnak – mindössze annyi a teendőd, hogy megjelölöd őt a játék posztja alatt. 

Miután eldöntötted, ki a választottad, kommentelj a Számlázz.hu Instagram oldalán a megfelelő ajándék posztja alá. Többre is pályázhatsz, de maximum 3 nyerési esélyed van (akár egy poszt alatt is megjelölhetsz három különböző személyt). 

A részletes játékszabályzatot itt találod

Játssz velünk, és a számlázás mellett nyerj egyszerűen egy óriási élményt, ami gyors lesz, és biztonságos! 🙂