A Lopott idő című filmben az emberek pontosan tudják, hogy mennyi idő áll rendelkezésükre az életük során, így azért küzdenek, dolgoznak, hogy időt vásárolhassanak. A szegényeknek kevesebb jut, a gazdagoknak több. Egy ilyen világban ajándékba időt kapni pedig igazi kincs…

A vállalkozók élete nehezen összeegyeztethető az idő/szabadidő fogalmával, nekik ugyanis ebből van általában a legkevesebb. Idilli álomkép az, hogy a vállalkozónak akkor van ideje vásárolni, amikor csak akar, úgy osztja be az idejét, ahogy akarja, hiszen nincs munkaadója, aki meghatározná a munkaidejét. Szabadság helyett viszont ez gyakran 0-24-es készenlétet, munkát, pörgést jelent, ahol sosincs megállást. Ismerős? 

Mi a Számlázz.hu-nál azért dolgozunk, hogy a lehető legtöbb, számlázással kapcsolatos adminisztráció automatikusan történjen, vagyis az idődet próbáljuk menteni, azt, amiből vállalkozóként sosincs elég. 

Mert tudjuk, hogy az idő neked is kincs. 

Most viszont heti 4-6 órát ajándékba kapsz tőlünk! 

A nyílt bankolás bevezetésével egyre többen kérdeztétek, hogy mikor érkezik az autokassza kapcsolat a Ti bankotokkal. Minden ilyen megkeresésnek nagyon-nagyon örültünk, hiszen ez azt jelenti, hogy szeretnétek kihasználni a PSD2 előnyeit, és jól tudjátok, hogy miért lesz jó nektek ez az egész. 

Elsőként a MagNet Bankkal sikerült az autokassza kapcsolat kialakítása, és örömmel jelentjük, hogy megérkezett a második bank, amit már nagyon sokan vártatok! 

Dobpergés…

Most már minden Számlázz.hu ügyfél számára elérhető a K&H autokassza kapcsolat, aki #profi vagy #digital szolgáltatáscsomagban van! 

Tehát, ha K&H ügyfél vagy, akkor 

  • Mostantól elfelejtheted a több órányi számla-bankszámla párosítgatást. 
  • A kifizetettség ideje és állapota automatikusan megváltozik, ahogy beérkezik a számla összege a bankszámládra. 
  • Nem kell többet figyened, mikor fizetik ki a díjbekérődet – ha megtörténik, a számlát automatikusan kiállítja és küldi a rendszer ügyfelednek!  

És hogy pontosan mit kell tenned ahhoz, hogy összeköthesd bankszámládat a Számlázz.hu fiókoddal? 

Ha még nem a #profi vagy #digital szolgáltatáscsomagot használod, akkor válts most, hogy minden időspóroló funkciót mielőbb megismerhess!  

Ha még nem vagy K&H ügyfél, de szeretnéd élvezni az autokassza előnyeit, most egy kihagyhatatlan ajánlatot kapsz Számlázz.hu-ügyfélként: 

  • Ha #profi vagy #digital csomagban vagy (amellyel használnád az autokasszát), vagy még nem, de most előfizetsz, és 
  • most nyitsz K&H vállalkozói bankszámlát, 

akkor a K&H Bank 1 évig elengedi a vállalkozói számlacsomag havidíját! A részletekért kattints!

Ha mindez megvan, az összekötéshez mindössze 1 percre van szükséged: 

Szeretnél többet tudni a NAV online számlázásról?