Örök élet, ingyen sör!
Túl szép, hogy igaz legyen?
Mi is így gondoljuk.

Mi nem üres ígéreteket teszünk, hanem dolgozunk szépen csendben a piacvezető online számlázón.

Miért a Számlázz.hu?

  • 15 éve folyamatosan megfelelünk a NAV jogszabályoknak.
  • Az egyetlen olyan online számlázó vagyunk, ami megfelel az MNB rendkívül szigorú előírásainak, és az ügyfelek banki adatait is kezelheti.
  • Mi nem ígérgetünk, hanem folyamatosan fejlesztünk, hónapról hónapra új, vállalkozások adminisztrációját megkönnyítő funkciókat nyújtunk felhasználóinknak.
  • Nálunk azért fizet a felhasználó, amit használ.
  • Ingyenes csomagunk pedig korlátlan, nincsenek benne apróbetűs részek.
  • Nem lassítjuk a letöltést, nem korlátozzuk egyes funkciók elérhetőségét csomagtól függően.
  • Ügyfélszolgálatunk 3 éve, évről évre díjat nyer a kiváló ügyfélkiszolgálásért.
390 170 vállalkozás
449 775 felhasználó
102 646 655 kiállított számla
Autokassza a K&H Bankkal2020-10-28T18:20:34+01:00

Autokassza a K&H Bankkal!

Felejtsd el a számlák és a bankszámládra érkező összegek párosítgatását, spórolj akár több órát is naponta az autokasszával!

Már a K&H Bank ügyfeleinek is elérhető!

Regisztrálok

Szereted bogarászni a tranzakciólistád, hogy kifizették-e a számládat? Nem, ugye?

Örülnél, hogyha kifizették a díjbekérődet, akkor a számlát ügyfeled automatikusan megkapná? Persze, ugye?

K&H Bank logo

Ha K&H bankszámlád és #profi vagy #digital szolgáltatáscsomagod van, akkor maximálisan kihasználhatod a Számlázz.hu szolgáltatásait: az autokassza segítségével összekötheted bankszámládat és számlázási fiókodat, így soha többé nem kell foglalkoznod a számládra érkező összegek és a bizonylatok párosítgatásával.

Ezzel több órányi munkát spórolhatsz, elfelejtheted az esti programot, amikor a bankszámládat bogarásztad, majd beléptél a számlázódba, és megkerested a tranzakciókhoz tartozó összegeket… Ha megtaláltad, megnézted a fizetés adatait, majd rögzítetted a Számlázz.hu-ban. Ismerős?

Nos, ennek vége! Ha összekötöd Számlázz.hu fiókodat és K&H bankszámládat, ez a teljes folyamat automatizáltan működik majd – a számlák párosításától kezdve az adatok rögzülésén keresztül egészen addig, hogy a számla automatikusan kiállítódik, amikor egy díjbekérőre beérkezik a kért összeg

Ha még nincs K&H bankszámlád…

Egy teljes évig elfelejtheted a vállalkozói számlacsomag havidíját, ha Számlázz.hu ügyfélként most új K&H bankszámlát nyitsz!

A kedvezménynek feltételei vannak. Részletek a K&H weboldalán.

Érdekelnek a részletek

Miért jó ez nekem?

Hogyan történik?

Aktiválás lépései

összekötöm

Gyakori kérdések

Az autokassza szolgáltatás a #digital és #profi szolgáltatáscsomagban áll rendelkezésedre.

A Számlázz.hu a Magyar Nemzeti Bank által kiadott AISP-engedélyének keretén belül indította el a K&H Bankkal az autokassza szolgáltatást. Az engedély rendkívül szigorú szabályokhoz kötött, amelyeknek a Számlázz.hu maximálisan eleget tesz, így a rendszerünk biztonságát az MNB igazolja.

Amikor ügyfeled utal, a közleményben szerepelnie kell a számla/díjbekérő sorszámának vagy a rendelésszámnak.
A banki tranzakciókat csak a „fiókgazda”, az „adminisztrátor”, a „könyvelő” és a “könyvelő (számlázhat)” láthatja – a „számlázó” és a „kezelő” jogosultságúak nem.

A banki folyószámládra érkező összegek azonnal megjelennek számlázási fiókodban, amint a banktól beérkezik az adat. 

A beállítások oldalon ezt bármikor megteheted. Ekkor több adat nem érkezik a banktól a számlázási fiókodba, de az eddig megkapott adatokat továbbra is megtalálod.

Jelenleg a K&H Bank, MagNet Bank és a Budapest Bank ügyfelei számára érhető el az autokassza. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több bankot integráljunk a Számlázz.hu-hoz. Az újdonságokról a Facebook-oldalunkon számolunk be.

Ők is az autokasszát választották

Perényi Szonja
Marcella by Yum-Yum

Mindig megjelenik valamilyen új funkció, folyamatos a fejlesztés a Számlázz.hu-nál, és ez azért jó Nekem, mert tudom, hogy mindig a legújabb dolgokat próbálhatom ki a számlázási piacon. Ez a profi hozzáállás inspirációt ad a saját munkámban való folyamatos fejlődéshez és fejlesztéshez!

Bedő Beatrix
Impact Hub Budapest

Nagyszerűnek tartom ezt az innovációt, az autokassza megkönnyíti az életemet, és ezáltal sokkal átláthatóbbá tette mind a banki, mind a számlázási folyamataimat.

Doró Viktória
ReCity Magazin

Őszintén szólva a vállalkozói léttől pont azért tartottam mindig távol magam, mert nagyon ijesztő volt a könyvelés, számlázás, papírmunka, adminisztráció…
Azért nagyon jó az autokassza és a Számlázz.hu, mert az egész borzalmas procedúrát legalább egy kicsit megkönnyíti!

Még több infó az autokasszáról

Még több betöltése

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció