516 614 vállalkozás
605 162 felhasználó
175 991 383 kiállított számla
Autokassza a CIB Bankkal2021-09-27T15:17:55+02:00

Autokassza a CIB Bankkal!

Munkaidőd végén nincs időd a következő nap megtervezésével foglalkozni, mert az aznapi utalásokat böngészed, hogy megtudd, mely számlákat fizették már ki ügyfeleid?

Ehelyett használd az autokasszát már CIB Bankos bankszámláddal is!

Regisztrálok

Autokassza a CIB Bankkal!

Munkaidőd végén nincs időd a következő nap megtervezésével foglalkozni, mert az aznapi utalásokat böngészed, hogy megtudd, mely számlákat fizették már ki ügyfeleid?

Ehelyett használd az autokasszát már CIB Bankos bankszámláddal is!

Regisztrálok

Adminisztráció helyett értékes munkával töltenéd az idődet?

Szeretnéd, ha a könyvelőd is gyorsabban és könnyebben hozzáférhetne a számláidhoz és a szükséges adatokhoz?

Megoldás: autokassza a CIB Bankkal!

CIB Bank

Autokassza animáció

Mit nyersz az autokasszával?

Ha bekapcsolod az autokasszát,

  • és ügyfeled utalt, a Számlázz.hu rögtön érzékeli

  • a számlák fizetettsége automatikusan frissül a fiókodban
  • díjbekérő kiegyenlítése után a Számlázz.hu automatikusan elküldi a számlát

  • könnyebb lesz a munka a könyvelőddel: a fizetettséget ő is azonnal látja könyvelőprogramjában

Az idegörlő, pepecselős adminisztrációra szánt időt alkotó, kreatív, valódi üzleti munkával vagy akár pihenéssel is eltölthetjük. Hajmeresztő ötlet? Az autokasszával nyugodt szívvel megteheted!

Rengeteg időt spórolhatsz, és biztos lehetsz benne, hogy a program minden bejövő utalást ellenőriz és a számlákkal összepárosítja azokat, így a te válladról ez a teher lekerülhet.

A könyvelőd nem fog (egyébként jogosan) hívogatni a bejövő utalások bizonylatai miatt, hiszen ha hozzáférése van számlázási fiókodhoz, látni fogja a fizetettre állított számlákat. Ha pedig könyvelőrendszere és a Számlázz.hu között online adatkapcsolat működik, akkor a számlák adatain kívül a banki tranzakciók adatai is átkerülhetnek a könyvelőprogramjába.

És neked sem kell kínos telefonbeszélgetésekre számítani ügyfeleiddel, ha véletlenül elfelejtetted kifizetettre állítani számláikat, és emiatt a rendszer fizetési felszólítást küld nekik.

Mindehhez csak össze kell kötnöd számlázási fiókodat bankszámláddal, és a teljes folyamat automatizáltan fog működni.

összekötöm

Miért jó ez neked?

Hogyan történik?

Aktiválás lépései

összekötöm

Letölthető autokassza tájékoztató

Összegyűjtöttük az autokasszával kapcsolatos összes fontos tudnivalót, és a leggyakrabban felmerülő kérdésekre is megtalálod a válaszokat letölthető tájékoztatónkban.

Ebook letöltése
autokassza letölthető tájékoztató

Itt a Számlaverzum!

Számlaverzum ikon

Szeretnéd, ha minden számláddal ez történne, nem csak a Számlázz.hu-ból kiállítottakkal? Már lehetséges! Ha esetleg más számlázóprogrammal vagy kézzel állítasz ki számlát, és ügyfeled utal, akkor azzal is működik az automatikus párosítás!

érdekel

Online adatkapcsolat a könyvelővel

Az autokassza bekapcsolásával nemcsak a számlázási fiókodba töltődik le azonnal és automatikusan bankszámlád tranzakciólistája, hanem a Számlázz.hu képes ezeket a tranzakciós adatokat átadni külső rendszerek felé is (ha ezt engedélyezed a Beállítások között).

Ha a könyvelőd által használt könyvelőprogrammal már létezik a kapcsolat (itt tudod ellenőrizni), és a program fogadja is a banki adatokat, a tranzakciós adatok elérhetőek lesznek a könyvelő számára is. Így nem kell többé a számlákat és tranzakciós bizonylatokat pdf-be mentegetni, nyomtatni és szatyrokban a könyvelődhöz cipelni. Hogyan működik?

olvasd el

Gyakori kérdések

Az autokassza szolgáltatás a #digital és #profi szolgáltatáscsomagban áll rendelkezésedre.

Jelenleg az alábbi bankoknál érhető el az autokassza:

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több bankot integráljunk a Számlázz.hu-hoz.

A Számlázz.hu a Magyar Nemzeti Bank által kiadott AISP-engedélyének keretén belül indította el az UniCredit Bankkal az autokassza szolgáltatást. Az engedély rendkívül szigorú szabályokhoz kötött, amelyeknek a Számlázz.hu maximálisan eleget tesz, így a rendszerünk biztonságát az MNB igazolja.

Amikor ügyfeled utal, a közleményben szerepelnie kell a számla/díjbekérő sorszámának vagy a rendelésszámnak.

A banki tranzakciókat csak a „fiókgazda”, az „adminisztrátor”, a „könyvelő” és a “könyvelő (számlázhat)” láthatja – a „számlázó” és a „kezelő” jogosultságúak nem.

A banki folyószámládra érkező összegek azonnal megjelennek számlázási fiókodban, amint a banktól beérkezik az adat. 

A beállítások oldalon ezt bármikor megteheted. Ekkor több adat nem érkezik a banktól a számlázási fiókodba, de az eddig megkapott adatokat továbbra is megtalálod.

Ha a különböző (autokasszával összeköthető) bankoknál vezetett bankszámláiddal szeretnéd használni az autokasszát, gond nélkül megteheted. Ebben az esetben bármelyik bankszámládra is érkezik meg egy számla ellenértéke, a számla és tranzakció párosítása működni fog.

Figyelem! Ugyanazon bank több bankszámlaszám egyidejű összekötését sajnos jelenleg nem teszi lehetővé, így egy második vagy harmadik számlaszám összekapcsolásával megszakadhat a korábban kialakított és jól működő kapcsolat.

Például: két CIB-es bankszámlával nem tud működni az autokassza, de egy K&H és egy CIB bankszámlával zökkenőmentes lesz a párosítás.

A CIB Banknál az autokassza kapcsolat érvényességét 90 naponta kell megújítani.

Az autokassza kapcsolat lejárta előtt 8 nappal emlékeztető üzenetet küldünk Neked, melyet megismétlünk a lejárat előtt két nappal, amelyben leírjuk a megújításhoz szükséges teendőidet. A jelenlegi kapcsolatod érvényességének idejét itt tudod ellenőrizni.

Az autokassza kapcsolat érvényességét érdemes a lejárat előtt megújítani, a megújítás folyamata pontosan ugyanúgy történik, mint az összekötés.

A kapcsolat megújítása előtt szintén szét kell bontanod a meglévőt, ha még nem járt le. Ezt itt tudod megtenni, az újbóli összekötés lépései megegyeznek az aktiválás lépéseiről szóló videóban látott teendőkkel. Ez a kapcsolat újabb 90 napig lesz érvényes.

Amennyiben a kapcsolat lejárt, és a lejárat dátumát követően újítod meg az autokasszát, a köztes időszak tranzakciói is megjelennek majd a fiókodban, és a párosítás is megtörténik utólag, amennyiben az inaktív napok száma nem több 90 napnál.

Ők is az autokasszát választották

Perényi Szonja
Marcella by Yum-Yum

Mindig megjelenik valamilyen új funkció, folyamatos a fejlesztés a Számlázz.hu-nál, és ez azért jó Nekem, mert tudom, hogy mindig a legújabb dolgokat próbálhatom ki a számlázási piacon. Ez a profi hozzáállás inspirációt ad a saját munkámban való folyamatos fejlődéshez és fejlesztéshez!

Bedő Beatrix
Impact Hub Budapest

Nagyszerűnek tartom ezt az innovációt, az autokassza megkönnyíti az életemet, és ezáltal sokkal átláthatóbbá tette mind a banki, mind a számlázási folyamataimat.

Doró Viktória
ReCity Magazin

Őszintén szólva a vállalkozói léttől pont azért tartottam mindig távol magam, mert nagyon ijesztő volt a könyvelés, számlázás, papírmunka, adminisztráció…
Azért nagyon jó az autokassza és a Számlázz.hu, mert az egész borzalmas procedúrát legalább egy kicsit megkönnyíti!

Még több infó az autokasszáról

Még több betöltése

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció