Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2024.05.24. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Schumann László

Schumann László Bútoralkatrészbolt

Amikor elkezdtem használni a Számlázz.hu-t olyan gyorsan megtanulható volt, hogy nagyon bántam, hogy korábban nem találkoztam vele. Ráadásul nem nekem kell figyelnem a jogszabályok módosítására, mert minden hatályos módosítás megtörténik és erről értesítetek is.
Folyamatosan fejlesztve van a rendszer, csak kapkodom a fejem, hogy mindig van valami új funkció. Gondoltam, hogy írok valami negatívumot is, mert ez így úgy hangzik, mintha összebeszéltünk volna a tulajdonosokkal, de nem tudok 🙂 Bármikor tudtam használni, éjjel vagy nappal, nem emlékszem, hogy volt-e olyan, amikor ne lett volna elérhető a rendszer. Ha most kezdeném a vállalkozásom, gondolkodás nélkül ezt a rendszert választanám, én már biztosan nem váltok.