Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2024.05.24. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Oláh Gábor

Oláh Gábor GOLNET Informatika, Harapjunk.hu vendéglátó rendszer

A vállalkozásom indításakor az egyik elsődleges cél a folyamatok egyszerűsítése, digitalizálása és eszközöktől függetlenné tétele volt. Offline számlázóval kezdtem, majd több online számlázó után kötöttem ki a Számlázz.hu-nál már sok évvel ezelőtt. Egyszerűsége a nagy előnye, amivel gyorsan lehet számlázni bárhol és bármikor, kötöttségek nélkül. Nem kell dedikált számítógép a számlázáshoz, ami fontos elem az eszközfüggetlen munkavégzéshez. Az autokassza funkció nagy segítség a számlák teljesítésének figyeléséhez, így amikor elérhetővé vált az általam használt bankhoz, azonnal összekapcsoltam. Már csak egy jól működő periódikus számlázás funkció az, amivel még tökéletesebbé lehetne tenni.
A jól használható funkciók mellett a nagyon jól működő és hatékony ügyfélszolgálat miatt ajánlom, mert a jó ügyfélszolgálat az egyik legfontosabb alappillére minden szolgáltató vállalkozásnak.