Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.06.15. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Ismerős a következő párbeszéd?

Könyvelő: Üdvözlöm! Sürgősen szükségem lenne a múlt havi számlákra! Mondjuk ma délig. Mikor ér ide vele?
Vállalkozó: Elküldöm e-mailben! Vagy feltöltsem valahova, toldacuccot?
Könyvelő: Mit csináljak? Hozza be hozzánk az irodába!

Nos, lássuk be, ez ma már nem megoldás. Ennél még e-mailben, vagy file megosztó felületeken (Google Drive, SharePoint, Tresorit, toldacuccot stb.) is biztonságosabb és korszerűbb elküldeni az anyagokat. Arról nem is beszélve, hogy a pandémiás helyzetben a papíron történő információcsere duplán veszélyes, hiszen a személyes találkozáson kívül a nyomtatott iratok felületén is rejtőzhetnek vírusok. Tudunk gyorsabbat és praktikusabbat ingyen

A SMARTBooks létrehozott a vállalkozás és a könyvelő számára egy közös online teret, melyben egy rendszeren dolgozhatnak úgy, hogy ne kelljen átlépni külön alkalmazásba fájl megosztáshoz. Megérkezett a díjmentes DokuFree szolgáltatás.

Számos okos funkcióval támogatja a vállalkozásod

Lássuk, milyen lehetőségekkel segíti a vállalkozásod a SMARTBooks Dokufree, milyen pluszt ad a munkádhoz:

  • Néhány kattintással feltöltheted a könyvelőddel megosztott DokuFree tárhelyedbe a beszkennelt, vagy elektronikusan, emailben kapott számlák számlaképeit. Így a könyvelőddel együtt ugyanazokat a fájlokat látjátok és használjátok. Nincs fizikai kontaktus, papírok mozgatása. Kényelmes mindenkinek és még a könyvelőd sem fog hívogatni a még be nem gyűjtött doksik miatt.
  • Egy helyen tárolhatod a dokumentumaidat: ugye, nem is olyan kis kihívás, hogy a dokumentumok (online) egy helyen fellelhetőek, letölthetőek legyenek? Számlaképek, szerződések, teljesítésigazolások, bérjegyzékek, engedélyek, tanúsítványok is biztonságosan és könnyen visszakereshetően tárolhatóak a DokuFree online felületén.
  • 0-24 órában rendelkezésre áll: bárhol, bármilyen eszközről elérhető, a rendelkezésedre álló számlákat azonnal töltheted fel a mappádba.
  • A kommunikációval is spórolhatsz vele: a rendszer automatikus értesítést küld a könyvelőnek, ha új dokumentumot töltesz fel.

Nemcsak neked, de a könyvelődnek is hasznos

Minden a könyvelőd és vállalkozásod számára fontos dokumentumot automatikusan és biztonságosan eljut a dokumentumtárba. Így az azonnali adat és dokumentum csere jelentős mennyiségű adminisztrációt takaríthat meg a könyvelőd számára, és még könyvelést segítő funkciók is vannak benne, szemben a file megosztó szolgáltatásokkal, ahonnan le kellene tölteni, majd feltölteni a SMARTBooks-ba a csatolmányokat

Hogyan tudod használni?

Regisztrálj a SMARTBooksba, és kapcsold össze a Business fiókod a könyvelőd fiókjával, melyhez ingyenes 30 napos próbaidőszak jár. A 30 napos próbaidőszak alatt minden funkciót elérsz és kipróbálhatsz, többek között a DokuFree-t is, amely a próbaidőszak után is díjmentesen elérhető lesz számodra. További infók és regisztráció itt!

A SMARTBooks a Számlázz.hu PARK (Pénzügyi és Adminisztrációs Rendszerek Központja) alapító tagja. Kíváncsi vagy, hogyan legózhatsz össze magadnak egy olyan vállalkozást, ahol kevés az adminisztráció, sok az automatizmus és digitális a szemlélet? Mutatjuk az utat!

Irány a PARK