753 879 vállalkozás
925 479 felhasználó
491 815 147 kiállított számla
Társadalmi felelősségvállalás2023-09-28T18:29:30+02:00

Társadalmi felelősségvállalás
– Mi volt az első?

A Számlázz.hu azzal a céllal született, hogy megkönnyítse a vállalkozók életét. Ez az a cél, amit a mai napig nagyon fontosnak tartunk és ezért dolgozunk. Ez volt az első társadalmi felelősségvállalás, amiben az alapítók egyetértettek, amiért elkezdtek dolgozni és amivel minden itt dolgozó azonosulni tud.

Társadalmi felelősségvállalás - CSR

Miért a vállalkozók?

A vállalkozók vállalják a rizikót, kockára teszik a pénzüket, idejüket azért, hogy az álmaikat megvalósítsák, hogy azzal foglalkozhassanak, amitől boldogabbak lesznek. Talán nem találták a helyüket eddig egyetlen munkahelyen sem, talán hisznek abban, hogy valamit lehetne jobban, sokkal jobban csinálni.

És ettől a pillanattól kezdve foglalkozniuk kell az ötleten kívül pénzügyekkel, marketinggel, beszerzéssel, logisztikával, emberekkel, stb. és ez nagyon összetett feladat.

Pedig a vállalkozások, a kis- és közepes vállalkozások termelik a hazai GDP 44%-át és foglalkoztatják a munkavállalók 66%-át, tehát a szerepük és jelentőségük nagy. Az ő életüket kell könnyebbé tenni!

Meg kell szabadítani őket a felesleges adminisztrációtól, az automatizálható folyamatoktól. Az értékes időnek, energiának, a kreatív erőknek nem szabad itt elúsznia.

Ebben hiszünk és ezért dolgozunk.

Miért a vállalkozók

Milyen ügyek mellett állunk ki?

C3 alapítvány: Szabadfogású Számítógép Verseny

Kézenfekvő volt, hogy a Számlázz.hu a vállalkozások mellett azokat igyekszik támogatni, akik az automatizálást tűzték zászlójukra.

Ők az egyik legrégebbi partnerünk, akiket évről évre támogatunk, hogy elérjék a céljukat és elindítsanak egy izgalmas pályán sok tehetséges fiatalt.

Fontosnak tartjuk, hogy egyre többen tegyünk azért, hogy a robotok munkáját robotok végezzék, az emberek pedig alkothassanak.

C3 Alapítvány: Szabadfogású Számítógép Verseny

Erdőmentők

A Számlázz.hu növekedésével egyre több számla született meg nálunk. Szerencsés esetben digitális formában, de jelentős mennyiségben papír alapon.

Nem szeretjük a papírszámlát.

A számla legyen digitális, mert úgy egyszerűbb kezelni, átadni a vevőnek, a könyvelőnek, nekik ezeket rögzíteni, ráadásul kevésbé környezetszennyező, könnyen újra elhívható és még sorolhatnánk.

De ha már ilyen-olyan szabályok miatt papírra kerül, tegyünk azért, hogy ez ne nyomja a lelkünket.

Ültessünk fát.

A gondolat megszületésekor 2016-ban, azonnal megkerestük ki az a szervezet, aki hatékonyan, professzionálisan tudja támogatni az elhatározásunkat, hogy mi sok fát szeretnénk ültetni.

Az Erdőmentők lett a társunk ebben a munkában.

Eddig közel 3 000 fát ültettünk, és elszántan folytatjuk ezt, és a küzdelmet a papírszámla ellen.

Ingyen #profi csomag alapítványoknak

A Számlázz.hu piacvezető online számlázóvá nőtt, szerepe meghatározó és megkérdőjelezhetetlen a fintech piacon. Ezzel a felelőssége is egyre nagyobb.

Sokat gondolkodtunk, ki az, akinek céljaival azonosulni tudunk és szívesen támogatjuk. Ki az, akivel kölcsönösen egymást segítve, népszerűsíteni tudjuk az automatizált, papírmentes digitálisan érett vállalkozásokat. Ki az, akinek a legnagyobb szüksége van segítségre? Az alapítványok.

De melyik?

Kik vagyunk mi, hogy döntsünk, mi a fontosabb: az egészséges gyerekek, a megbecsült öregkor, a tiszta környezet, a hátrányos helyzetűek munkahelye, a hátrányoshelyzetűek lakhatása, a tehetségesek továbbtanulása, mindannyiunk egészsége, a segítő állatok és millió nemes cél!
Mindegyik fontos, mindegyiket segítenünk kell. És mindegyiknek digitálisan érett szervezetté kell válnia, hogy arra koncentrálhasson, amiért van, az adminisztráció helyett.

De hogy?

Adjuk magunkat.
Segítjük az alapítványok munkáját, azzal, hogy kezükbe adjuk a Számlázz.hu-t: ezzel csökkentjük az adminisztrációt, a felesleges papírmunkát, a papírt. És ingyen adjuk a legnagyobb, legkomplexebb csomagunkat, hogy minden jót megkaphassanak.

Így született meg az ötlet.

Bővebb információ

Nonprofit szervezetek, akiket már támogatunk

kockakobak.hu
notars.hu
macske.hu
alauti.hu
doglandalapitvany.hu
mdosz.hu
kota.hu
mancsakezben.hu
negylabudoktorok.hu
energiaeskornyezet.hu
ttka.hu
egyesek.hu
mazsolaegyesulet.hu
medvematek.hu
endometriozismagyarorszag.hu
mezkht.hu
http-alapitvany.hu
mozgokonyvek.hu
7merfoldes.hu
www.helsinki.hu
skool.org.hu
mensa.hu
haromkiralyfi.hu
gyogyszereszekajovoert.com
lassegyesulet.hu
utcajogasz.hu
kreativter.hu
bfz.hu
pmgyia.hu
kamaszter.hu
karavanma.hu
eurohungaricum.hu
szimbiozis.net
gyerm91.hu
patamancs.hu
vakrep.hu
tilos.hu
feherkereszt.hu
curiealapitvany.hu
poronty.se

Díjazzuk a hitelességet:
Felelős Fintech Tartalmakért pályázat és díj

 

A fintech felelőssége nagy. Pénzügyekről beszélni nehéz: a téma érzékeny, a technológiai fejlődés pedig óriási, amivel lépést kell tartania a vállalkozóknak és a magánszemélyeknek egyaránt. Ezért kiemelten fontos, hogy hiteles és közérthető anyagok lássanak napvilágot és kapjanak publicitást. Ezért alapítottuk meg a Felelős Fintech Tartalmakért díjat és jutalmazzuk minden hónapban a legjobb anyagot. Mi így támogatjuk a fintech újságírás jövőjét. Te pedig támogasd azzal, hogy jó anyagokat készítesz és nevezel be, vagy ha rátalálsz egy értékes tartalomra, jelölöd!

Tudj meg többet
Felelős Fintech Díj

Akikre büszkék vagyunk,
akiket segítsetek ti is, ha tehetitek

Örülünk, ha az erőforrásaink jó helyen hasznosulnak! Várjuk az ötleteiteket, ha vannak. Írjatok a hello@szamlazz.hu címre.

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció