Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.11.26. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A megújult számlakereső képernyő kapcsán igazán sok üzenetet kaptunk tőletek: dicséretet, hibajelzést és további igények jelzését. Köszönjük valamennyit.

Elmondhatatlanul fontos, hogy ezt az egész számlázósdit együtt építsük fel. Csak közösen érhetjük el a célunkat:

a számlázás nyűg és kín helyett fél perc alatt letudható kötelesség legyen.

Sokkal jobb/hasznosabb/élvezetesebb a vállalkozásunkkal foglalkozni, mint a papírmunkával.

Mindezek miatt is külön öröm, amikor ilyen üzenetet kapunk:

Kedves Számlázz.hu!
Szeretnék ajánlani egy opciót amit ha akar, valaki bekapcsolhatna, de akár állandóra is betehető. Mi – Szülinapibohóc.hu – állandóra betettük a megjegyzésbe, mert elegünk lett a sok 1.0-ás könyvelőtől akik visszadobják a papír alapú számlákat, ha nincs aláírva. A szöveget egy korábbi kérdésünkre az EU VONAL küldte, mi 1:1-ben használjuk, íme:

„Az Európai Unió 2001/115/EK számú irányelve alapján a papír alapú bizonylatok aláírása nem követelhető meg. Az irányelv rendelkezésének a hazai jogszabályba történő átvételének eredményeként a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 167.par. (3) bekezdése módosult, így erre hivatkozva a Szolgáltató által kibocsátott számla aláírás nélkül is érvényes”

Remélem, az ötletünk hasznos lehet.

Üdvözlettel: Szülinapibohóc

Köszönjük az értékes visszajelzést, felvettük fejlesztési ütemtervünkbe.

(a témát egyébként korábbi blogcikkünkben elég drasztikusan taglaltuk – érdemes elolvasni).

Neked van már számlakibocsátó fiókod? Ha nincs, akkor regisztrálj egy perc alatt most!