Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Továbbfűzve a gyors, pofonegyszerű, ám annál elegánsabb megoldások gondolatmenetét, amit pénteken indítottunk, itt a következő szuper Számlázz.hu lifehack.

Figyeld magát a hozzáállást: mielőtt megoldanánk egy problámát, mindig megnézzük, hogy megoldás helyett nem lehet-e egész véletlenül megszüntetni.

Felhasználónk egy – szerinte – hiányzó funkcióra hívta fel a figyelmet: postázási cím alapján szeretne borítékot nyomtatni az elkészült számla kiküldéséhez. Megoldhattuk volna a problémát, és kínálhatnánk ilyen opciót. Van viszont a Számlázz.hu-ban egy olyan számlakép, amely elrendezésénél fogva jobb ablakos francia borítékba hajtogatható. Ha szeretnéd kipróbálni, kérd az ügyfélszolgálattól, hogy a felhasználói fiókodban aktiválják ezt a számlaképet, és máris nincs szükség borítéknyomtatásra: a számlát behajtogatod egy jobb ablakos borítékba és hajrá Magyar Posta.:)

Tehát nem készítünk boríték nyomtató funkciót, mert nincs szükség arra, hogy bárki is borítékot nyomtasson – vehetsz sima ablakos borítékot, és megspóroltál egy csomó időt, munkaerőt, mi pedig jól megszüntettünk egy problémát, mielőtt megoldottuk volna.

Van olyan probléma a vállalkozásodban, amit megszüntethetsz, mielőtt megoldanád? Követtél is el már hasonlót? Megosztod kommentben?

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST