Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Számla Agent illesztőmodulunk segítségével bármely webáruház (vagy egyéb üzleti alkalmazás) kapcsolódhat a Számlázz.hu-hoz. Ilyen módon számlák százai, ezrei vagy tízezrei bocsáthatók ki automatikusan, emberi beavatkozás nélkül. Persze szükség esetén indíthatja a számlázást egy adminisztrátor, de a webáruház 0-24 órás nyitvatartása alatt még erre sincs szükség: számlázás bármikor, bárhonnan, emberi beavatkozás nélkül.

Mi teszi lehetővé azt, hogy a számlázási kapcsolat könnyen kiépíthető legyen?

Egyrészt a legnépszerűbb bérelhető webáruházak már jelenleg is tartalmazzák a kapcsolat lehetőségét: elég a webáruház vezérlőpultján aktiválni azt.

ShopRenter webáruházak: pipa!

Unas webáruházak: pipa!

Ha valaki nem bérelt, hanem saját webáruházat használ, akkor is letölthetők kész kiegészítők (plugin-ek) az adott webáruház-típushoz. Ezt az előnyt eddig csak a Joomla VirtueMart-osok, a WooCommerce-esek, PrestaShop-osok és Magentósok élvezhették, a mai naptól azonban kész kapcsolódási modul tölthető le az OpenCart típusú webáruházakhoz is.

OpenCart webáruházak: PIPA!

A letöltéshez részletes információkat találsz ebben a GYIK bejegyzésben: kattints a letöltéshez.

KIPRÓBÁLOM MOST