Kaptál valaha panaszt a vevőidtől a vevői számlafiók felületére vonatkozóan? Ez egy olyan területe a Számlázz.hu-nak, amit nem te használsz elsősorban, mégis nagyon fontos találkozási pont: innen éri el és fizetheti ki a számládat a számla befogadója – kiemelten fontos tehát, hogy könnyen kezelhető legyen.

Ha nem is jelezték eddig, hogy problémájuk lenne vele, elkészítettük a sokkal kényelmesebb, szebb, gyorsabb, áttekinthetőbb, még inkább felhasználóbarát, ergonomikus, és főként mobilbarát vevői számlafiókot.

Amellett hogy végre mobilról is tökéletesen használható, mostantól elérhető a magyaron kívül angolul, németül, olaszul, szlovákul (és hamarosan érkezik a további három nyelv.)

Mától ezt látják a vevőid, amikor számlát kapnak tőled: 

Mostantól tehát bármilyen mobil eszközről, és még a magyarnál is sokkal elterjedtebb nyelveken is üdvözölheted a vevőidet, hogy még szívesebben fizethessék ki az általad kibocsátott számlákat.

Vonatkozik ez nemcsak elektronikus, hanem papírszámlákra is, úgyhogy ha eddig nem tetted volna, küldd el a számláidat emailben, hogy vevőid a megújult, és minden eddiginél menőbb vevői számlafiókban találkozhassanak a cégeddel.

Örömmel vesszük a visszajelzésedet akár itt kommentben, vagy a Facebook-on!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST

Hozzászólások

hozzászólás