Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2022.03.07. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Kaptál valaha panaszt a vevőidtől a vevői számlafiók felületére vonatkozóan? Ez egy olyan területe a Számlázz.hu-nak, amit nem te használsz elsősorban, mégis nagyon fontos találkozási pont: innen éri el és fizetheti ki a számládat a számla befogadója – kiemelten fontos tehát, hogy könnyen kezelhető legyen.

Ha nem is jelezték eddig, hogy problémájuk lenne vele, elkészítettük a sokkal kényelmesebb, szebb, gyorsabb, áttekinthetőbb, még inkább felhasználóbarát, ergonomikus, és főként mobilbarát vevői számlafiókot.

Amellett hogy végre mobilról is tökéletesen használható, mostantól elérhető a magyaron kívül angolul, németül, olaszul, szlovákul (és hamarosan érkezik a további három nyelv.)

Mától ezt látják a vevőid, amikor számlát kapnak tőled: 

Számlázz.hu vevői fiók

Mostantól tehát bármilyen mobil eszközről, és még a magyarnál is sokkal elterjedtebb nyelveken is üdvözölheted a vevőidet, hogy még szívesebben fizethessék ki az általad kibocsátott számlákat.

Vonatkozik ez nemcsak elektronikus, hanem papírszámlákra is, úgyhogy ha eddig nem tetted volna, küldd el a számláidat emailben, hogy vevőid a megújult, és minden eddiginél menőbb vevői számlafiókban találkozhassanak a cégeddel.

INGYENES REGISZTRÁCIÓ