Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Jártál mostanában Ferihegyen (Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér)? Online foglalhatsz parkolóhelyet, és a parkolási díjat már bankkártyával is ki lehet fizetni, ami szuper dolog. A fizetésről természetesen számlát is kaphatsz, ha:

  • még aznap (!)
  • írsz nekik egy emailt, amiben kérsz számlát,
  • és csatolod az online foglalásod visszaigazolását.
Kihajtásnál persze ugyanúgy sorba kell állnod a bódénál, hogy átvedd a számlád.

Igen, a Budapest Airport Zrt-nél a számlát emberek körmölik. Azokat az adatokat írják rá kézzel a számlára, amelyeket az online foglalásnál már megadtál, és amit utána begépeltél az emailben.

A képen megfigyelhető egyébként a kéziszámlázással járó legnagyobb kihívás: a lapot dekoratív módon kellene kitépni a tömbből olyan módon, hogy az a (nem létező) perforáció mentén szakadjon. Ellenkező esetben gusztustalan „cakkos” széleket kapunk, legrosszabb esetben maga a számla is kettészakadhat. Horror!

Van még ismerősöd, aki kéziszámlával kínlódik? Szólj neki, hogy a Számlázz.hu-t teljesen ingyen használhatja, kiváltva ezzel a (pénzért vásárolt) számlatömbjét.

Ha a fiókodba bejelentkezve ajánlod neki a Számlázz.hu használatát, akkor ráadásul ingyenes hónapokat kaphatsz: kattints ide az email küldéséhez.

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST