Jártál mostanában Ferihegyen (Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér)? Online foglalhatsz parkolóhelyet, és a parkolási díjat már bankkártyával is ki lehet fizetni, ami szuper dolog. A fizetésről természetesen számlát is kaphatsz, ha:

  • még aznap (!)
  • írsz nekik egy emailt, amiben kérsz számlát,
  • és csatolod az online foglalásod visszaigazolását.
Kihajtásnál persze ugyanúgy sorba kell állnod a bódénál, hogy átvedd a számlád.

Igen, a Budapest Airport Zrt-nél a számlát emberek körmölik. Azokat az adatokat írják rá kézzel a számlára, amelyeket az online foglalásnál már megadtál, és amit utána begépeltél az emailben.

A képen megfigyelhető egyébként a kéziszámlázással járó legnagyobb kihívás: a lapot dekoratív módon kellene kitépni a tömbből olyan módon, hogy az a (nem létező) perforáció mentén szakadjon. Ellenkező esetben gusztustalan “cakkos” széleket kapunk, legrosszabb esetben maga a számla is kettészakadhat. Horror!

Van még ismerősöd, aki kéziszámlával kínlódik? Szólj neki, hogy a Számlázz.hu-t teljesen ingyen használhatja, kiváltva ezzel a (pénzért vásárolt) számlatömbjét.

Ha a fiókodba bejelentkezve ajánlod neki a Számlázz.hu használatát, akkor ráadásul ingyenes hónapokat kaphatsz: kattints ide az email küldéséhez.

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST

Hozzászólások

hozzászólás