Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.30. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Amióta postára adjuk helyetted, azóta nemcsak az elektronikus számlákat, de még a papírszámláidat is a fotelből juttathatod el null-állapotból a vevőidhez.

Sokan máris aktívan használjátok, és egyre többen próbáljátok ki az új szolgáltatást, ami még a papírszámlázást is forradalmasította – úgyhogy ideje visszatérnünk néhány további részlettel.

Hogy kik biztosítják a profi működést?

Joggal kérdezhetitek, hogy milyen szolgáltató képes 23-ezer (hopp, pillanatokon belül 24-ezer!:) vállalkozás számla-postázási igényeit flottul kiszolgálni. A háttérben egy nagyon profi cég áll, olyan nyomdaüzemmel, és olyan gépparkkal, hogy még a fotók láttán is egy 30. századi német gyárban érzed magad.. Bemutatjuk nektek: a Hibridlevél.

Mi is az a Hibridlevél?
A Hibridlevél egy olyan innovatív szolgáltatás, amely Magyarországon elsőként teszi lehetővé a postai levélküldést számítógépről. Az irodán belüli nyomtatás, borítékolás és címzés helyett interneten elküldhetjük nekik a leveleinket, amit a legmodernebb eszközökön kinyomtatnak, borítékolnak és még aznap, de legkésőbb másnap postára adnak.
A levelek zárt gyártási soron futnak keresztül, és mivel a rendszer teljesen automatizált, a dolgozók természetesen nem láthatják a levelek tartalmát. A nyomtatás és borítékolás a hazai levélgyártó (mailer) szektor egyik meghatározó szereplőjének az üzemében készülnek. Ez a cég az elmúlt 6 évben több mint 130 millió (!) levelet állított elő a legmodernebb dokumentumkezelő szoftverek, 9 db ipari nyomtató és 3 db ipari borítékoló gép felhasználásával.
Hogy miért örülhetünk mindennek?
  • Mert úgy számlázhatsz – akkor is, ha valamiért nem e-számlázol! – hogy fel sem kell állnod a gép elől, a számlád célba jut „magától”.
  • Mert ezzel tettél egy jókora lépést a papírmentes iroda kialakítása felé.
  • Nagyon komoly időmegtakarítás – egyszerűen kiesik a levél-előkészítés, a postára utazás, a mindenki által gyűlölt postai sorbanállás.
  • Nem kell összevárni a postázandó számlákat?  Nő a likviditás!
  • Biztonság, profizmus, gyorsaság – a számláid sokkal hatékonyabban jutnak el a célig, mint ha a szokásos papírozós folyamaton küldenéd át őket.
… így amíg mi postázunk helyetted, addig te kedvenc időtöltésednek hódolhatsz… 🙂

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST