Amióta postára adjuk helyetted, azóta nemcsak az elektronikus számlákat, de még a papírszámláidat is a fotelből juttathatod el null-állapotból a vevőidhez.

Sokan máris aktívan használjátok, és egyre többen próbáljátok ki az új szolgáltatást, ami még a papírszámlázást is forradalmasította – úgyhogy ideje visszatérnünk néhány további részlettel.

Hogy kik biztosítják a profi működést?

Joggal kérdezhetitek, hogy milyen szolgáltató képes 23-ezer (hopp, pillanatokon belül 24-ezer!:) vállalkozás számla-postázási igényeit flottul kiszolgálni. A háttérben egy nagyon profi cég áll, olyan nyomdaüzemmel, és olyan gépparkkal, hogy még a fotók láttán is egy 30. századi német gyárban érzed magad.. Bemutatjuk nektek: a Hibridlevél.

Mi is az a Hibridlevél?
A Hibridlevél egy olyan innovatív szolgáltatás, amely Magyarországon elsőként teszi lehetővé a postai levélküldést számítógépről. Az irodán belüli nyomtatás, borítékolás és címzés helyett interneten elküldhetjük nekik a leveleinket, amit a legmodernebb eszközökön kinyomtatnak, borítékolnak és még aznap, de legkésőbb másnap postára adnak.
A levelek zárt gyártási soron futnak keresztül, és mivel a rendszer teljesen automatizált, a dolgozók természetesen nem láthatják a levelek tartalmát. A nyomtatás és borítékolás a hazai levélgyártó (mailer) szektor egyik meghatározó szereplőjének az üzemében készülnek. Ez a cég az elmúlt 6 évben több mint 130 millió (!) levelet állított elő a legmodernebb dokumentumkezelő szoftverek, 9 db ipari nyomtató és 3 db ipari borítékoló gép felhasználásával.
Hogy miért örülhetünk mindennek?
  • Mert úgy számlázhatsz – akkor is, ha valamiért nem e-számlázol! – hogy fel sem kell állnod a gép elől, a számlád célba jut “magától”.
  • Mert ezzel tettél egy jókora lépést a papírmentes iroda kialakítása felé.
  • Nagyon komoly időmegtakarítás – egyszerűen kiesik a levél-előkészítés, a postára utazás, a mindenki által gyűlölt postai sorbanállás.
  • Nem kell összevárni a postázandó számlákat?  Nő a likviditás!
  • Biztonság, profizmus, gyorsaság – a számláid sokkal hatékonyabban jutnak el a célig, mint ha a szokásos papírozós folyamaton küldenéd át őket.
… így amíg mi postázunk helyetted, addig te kedvenc időtöltésednek hódolhatsz… 🙂

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST

Hozzászólások

hozzászólás