Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.30. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Új fizetési szolgáltató

Biztosan észrevettétek már, hogy októbertől a bankkártyás fizetéseket új szolgáltatónk, az OTP rendszerén keresztül tudjátok végrehajtani. A váltásra korábbi szolgáltatónk magyarországi kivonulása miatt volt szükség, de ebből a szükségből szokás szerint előnyt kovácsoltunk: jelentősen bővítettük a fizetési lehetőségek körét.

Banki átutalás, bankkártya, MasterPass, PayPal, 

Banki átutalás

A banki átutalás továbbra is megmaradt, bár szívem szerint mindenkit arra biztatok, hogy használja a bankkártyáját. A banki átutalás pénzbe kerül, míg a kártyás fizetés ingyenes.

Bankkártya, a legkényelmesebb


És nem csak ingyenes, de sokkal kényelmesebb is! Tudtad például, hogy a bankkártyádat regisztrálhatod a fizetési folyamat során? A regisztráció azt jelenti, hogy:

  • a bank megjegyzi a kártyaadataidat,
  • így a következő fizetéskor már nem kell bepötyögnöd azt a sok számot.

Megjegyeztetheted a bankkártyád adatait

Még kényelmesebb lehetőség, ha engedélyt adsz nekünk arra, hogy az előfizetési díjadat automatikusan levonjuk a bankkártyádról. Erre mindig az új előfizetési időszak első napján kerül sor. A terhelésről email üzenetet küldünk (és persze a számlát).

Mobilfizetés: MasterPass
Mostantól fizethetsz az okostelefonoddal is. Ehhez a MasterCard által támogatott MasterPass/OTPay mobilalkalmazást kell telepítened a telefonodra.
PayPal

Mind a magán, mind az üzleti életben népszerű a PayPal használata. Mostantól a Számlázz.hu-n is fizethetsz PayPal fiókoddal.

UPDATE1: mi jön a PayU után

A cikk első publikálása után Facebookon kérdeztetek néhány nagyon fontosat, például azt, hogy mi a helyzet a PayU pótlásával.

A tervek szerint az OTP Mobil pontosan ugyanazokat a szolgáltatásokat fogja nyújtani részetekre, amit a PayU Hungary nyújtott. Jelenleg a már meglevő szerződések átvétele folyik. Amint ezzel végeztek, újraindul a Számlázz.hu-n az online szerződéskötés.

Szintén kérdeztétek, hogy mi a helyzet a vevői fiókkal. Egyelőre ugyanis csak a Számlázz.hu díjait lehet az új módokon fizetni, de jó lenne, ha mindez a Számlázz.hu-sok vevői részére is elérhető lenne. Valóban jó az irány, és egyáltalán nem lehetetlen, hogy ezek a fizetési módok a jövőben elérhetőek lesznek a vevői fiókban bármelyik számlakibocsátó vevői részére is, de most még erre nem tudunk határidőt ígérni nektek.


UPDATE2: 
A váltás 2015 december végére sikeresen megtörtént!
Részletek: Viszlát PayU, hello OTP Mobil!

Mindezek mellett a Számlázz.hu továbbra is és mindig használható 100 százalékosan ingyenesen is, ha nincs szükséged a kényelmi, vagy többletfunkcióikra. És természetesen a regisztráció is INGYENES!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST