Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.30. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Lassan leperegnek a 2015-ös esztendő utolsó napjai is; az év vége hagyományosan az új számlázók időszaka is. Sokan kérdezitek, hogy:

  • „ha most decemberben regisztrálok magamnak számlázási fiókot,
  • de a számlázást csak januárban kezdem majd meg,
  • akkor az új év elején hogyan tudok majd előfizetni az emelt szintű szolgáltatásokra?”
Ezzel kapcsolatban van egy jó hírünk és egy hasznos tanácsunk. 🙂
jó hír az, hogy az előfizetés rendkívül egyszerűen megejthető. Abban a pillanatban, amikor a Számlázz.hu magasabb díjcsomagba eső funkcióját szeretnéd használni (pl. e-számlázás), a rendszer azonnal felajánlja a magasabb díjcsomagba történő váltást.
A hasznos tanács pedig még ennél is nagyszerűbb: NE FIZESS ELŐ olyan díjcsomagra, amire nincs szükséged. Lehetséges, hogy a Számlázz.hu ingyenes (Free) díjcsomagja is elegendő részedre?
Akkor regisztrálj ingyen, és használd a fiókod örökösen és teljesen ingyen. Nálunk nincs időbeli korlátozás, nincs számla darabszám korlát, sem összeg szerinti korlátozás.
Miközben számlázol, kiderül majd, ha a Free díjcsomag szolgáltatásai nem elegendőek számodra. Abban a pillanatban azonnal elő tudsz majd fizetni úgy, hogy a számládat azonnal elkészítheted.
Nálunk fizethetsz azonnal bankkártyával, vagy később átutalással. Bármelyiket választod is, a kiválasztott díjcsomag szolgáltatásai azonnal rendelkezésedre állnak, tehát azonnal e-számlázhatsz, fizetési felszólító emailt küldhetsz, vagy bonyolult adatexportokat indíthatsz.
A Számlázz.hu soha nem akadályoz a munkádban. Azonnal számlázhatsz, bármelyik díjcsomagot választod is.

Ne kapkodd el tehát a választást: regisztrálj most, és várj az előfizetéssel addig, amíg valóban szükséged van az emelt szintű szolgáltatásainkra. Ha pedig elég neked az ingyenes szolgáltatáscsomag: használd azt bátran és ingyen, akár éveken vagy évtizedeken át.

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST