Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.10.07. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A Számlázz.hu sok népszerű és innovatív szolgáltatása közül is kiemelkedik az online fizetési lehetőség. Ez dióhéjban annyit jelent, hogy a vevőid kifizethetik a számláidat bankkártyával. Ehhez pedig neked fel sem kell állni a fotelből: a szerződéskötés is és a teljes bevezetési folyamat elvégezhető online, ráadásul teljesen ingyen.

A Számlázz.hu szolgáltatója eddig a PayU Hungary Kft. volt, aki azonban idén (2015) december végén kivonul Magyarországról. A Számlázz.hu által nyújtott online fizetési szolgáltatás azonban megszakítás nélkül használható, és új ügyfeleinknek is ingyen biztosítjuk a bankkártyás fizetés bevezetését. Mindebben új partnerünk az OTP Mobil Kft, aki a szolgáltatást a méltán népszerű SimplePay felületen keresztül nyújtja majd.

Hogyan történik az átállás a PayU-ról az OTP Mobil szolgáltatására?

Jelenleg folyamatban van az érvényben levő szolgáltatások aktiválása az OTP Mobil rendszerében. Ez azt jelenti, hogy ha engedélyt adtál az OTP Mobil Kft-nek arra, hogy az érvényben levő PayU-s szerződésed átvegye, akkor rövidesen „átkapcsolják” vevőidet az OTP Mobil SimplePay rendszerére.

Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőd nincs, az átállás automatikusan megtörténik 2015. december 31-ig.

2016 januárjának elején az OTP Mobil feldolgozza azokat a csatlakozási kérelmeket, amelyeket a PayU már nem tudott fogadni. Ha te is indítottál ilyen folyamatot, feltehetően hamarosan sorra kerül az igénylésed, és indíthatod a szolgáltatást.

Ezzel egyidőben ismét lehetőség nyílik arra, hogy te is elindítsd szerződéskötési kérelmedet, immár az OTP Mobil Kft. felé. Ez egy remek lehetőség arra, hogy vevőid részére biztosítsd az online fizetési lehetőséget.

Online fizetés esetén mindenki elsősorban bankkártyás fizetésre gondol, de webáruházak részére óriási versenyelőnyt jelenthet az online átutalásos fizetési mód bevezetése. Ugye mennyire utálatos dolog a nyitott megrendeléseid párosítgatni a bankkivonattal? Az OTP Mobil rendszere segítségével megszabadulhatsz ettől a nyűgtől – de persze vevőid akár bankkártyával is fizethetnek majd, nem csak átutalással.

Pihenjétek ki a karácsonyi hajrá fáradalmait! 🙂 , az új évben jelentkezünk majd a további részletekkel.

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST