Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A poszt címe akár egy tréningcég motivációs videójából kiemelt idézet is lehetne… De nem az. Hanem a mi hitvallásunk értéktranszferről.

Szeretnénk, ha a fiatal – vagy idős -, magyar – vagy külföldről érkező -, innovatív vagy teljesen „klasszikus” hazai vállalkozók olyan munícióval indulhatnának neki a vállalkozás egyáltalán nem könnyű útjának, mellyel könnyedén megspórolhatnak néhány kódolt buktatót.

Ez a határozott vágyunk nemcsak magát a Számlázz.hu rendszerét hívta életre 11 éve, hanem azóta is, a rendszer továbbfejlesztése is, és minden más kapcsolódó törekvésünk is erről szól.

Harmincháromezer (33 000!) felhasználó igazolja, hogy az évtizedes működés során felhalmozott, és okosan felhasznált tudás alapján felépített szolgáltatás valódi értéket közvetít. De mindez nem lenne számotokra is érték, ha „csak” egy szuper számlázót kapnátok a „pénzetekért” (vagy mondjuk az ingyenes csomagban a regisztrációtokért). Egy sor olyan szolgáltatást is rendelkezésetekre bocsájtunk, amelyek segítségével nemcsak az adminisztrációs kihívások szelídülnek elfogadható szintre, de a bizniszetek is fejlődik.
Hogyan tudjuk hát átadni mindazt a tapasztalatot nektek is, amit mi már összegyűjtöttünk? Hogyan tudjuk akár a Számlázz.hu-sok harmincháromezerszeres tapasztalatát elérhetővé tenni? Hogyan lépünk túl az „észosztáson”, hogy a tapasztalatcserét – magunk példája nyomán, de minden Számlázz.hu-s tudását hozzáférhetővé téve – valódi, integrálható tudás átadásával elindítsuk?

Számlázz.hu Műhely

Októberben második alkalommal hívunk meg beszélgetni már sikeres vállalkozókat, és adunk nyilvánosságot a történetüknek. Találkozóinkon ti is bekapcsolódhattok a beszélgetésbe, ahol rendszerint a legkülönfélébb kihívások, bukások, talpraállások, ügyes vagy kifejezetten kreatív megoldások, akár csodával határos sikerek elevenednek meg. Első alkalommal az e-kereskedők engedtek bepillantást a „titkaikba”, második alkalommal pedig, október végén, gasztronómiai vállalkozók mesélnek a területük, saját szakmájuk, vállalkozásuk kihívásairól és megoldásairól.

Számlázz.hu „inkubátor”

Idézőjeles a megnevezés, mert soha nem vertük nagydobra a „szcénában” – de bizony számos olyan célt találtunk támogatásra méltónak, amelyre valaki szélsőségesen bizonytalan körülmények között is vállalkozást mert alapozni. Biztos felismerted a megnevezést, azokat a szerintünk is életrevaló startupokat támogatjuk a számlázórendszer éves csomagjával, akikről mi is látjuk (ráadásul megkerestek minket, mi pedig reagáltunk), hogy ezzel valóban hozzájárulhatunk a fellendülésükhöz.

Számlázz.hu videósorozatok

Találkoztál már a Számlázz.hu-sok önálló rövidfilmjeivel? Ahol a Müller Péter könyveit kiadó Rivaldafény vezetője, az első hazai oliva-guru, a világ legviccesebb kommunikációs ügynöksége, a vezető hazai virágküldő webshop tulajdonosa, és már izgalmasnál izgalmasabb vállalkozók elmesélik a maguk küzdelmeit és megoldásait? És a Bridge Budapesttel közösen készített Első millióm története filmeket láttad már? Okosodj a YouTube-csatornánkon, mert a vállalkozói tapasztalatcsere tényleg nem kerül semmibe, viszont kincset ér!

Számlázz.hu-nagykövetek

Persze nem velünk kezdte, de a csapathoz idén ősszel marketingvezetőként igazoló startup-evangelista Varga-Tarr Sándor jövő hétvégén Tallinban zsűriz Európa legnagyobb cleantech üzleti ötletversenyén. Azt a tapasztalatot és tudást, amit korábbi tanácsadói tevékenysége során már összegyűjtött, most egy csipetnyi Számlázz.hu-szemlélettel fűszerezve bővíti és adja tovább – és az innovatív, feltörekvő piacokon már egy masszív tudásbázis meríthetnek az oda újonnan belépők. Nagyköveteink – akik lehetnek akár munkatársaink vagy felhasználóink – a Bridge Budapest jóvoltából videón, vagy akár startup-rendezvényeken személyesen is boldogan osztanak: ész helyett tapasztalatokat.

Gyere, szállj be te is a tudásmegosztásba,

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST