114 461 regisztrált ügyfél
49 154 163 kiállított számla

Számlaelőtagonként változó online fizetési lehetőség Mikulásra

Vannak a fejlesztési kéréseitek között olyanok, amik különböző beállítási trükkökkel valójában máris megoldhatók, csak el kell találni a módját. Érkezik néha olyan, ami teljesen kívül esik a fejlesztési terveinken, és kopogtattok néha kitárt ajtókon is, azaz gyakorlatilag folyamatban lévő upgrade-et kértek tőlünk a Mikulás zsákjába… Ezeknek azért örülünk különösen (nem, nem azért mert gyors és olcsó népszerűségre hajtunk 🙂 ), hanem mert azt jelzik, hogy hasonló irányba gondolkodunk, mint ti, és sikerül elcsípni a valódi felhasználói igényeket.

Egy ilyen kérés* érkezett hozzánk nemrég, és mivel egyáltalán nem egyedi igényről volt szó, ezért a díjcsomagok átalakítása után rögtön sort kerítettünk rá. Ez pedig a számlaelőtagonként módosítható beállítás, hogy engedélyezed-e az online fizetést vagy nem. Íme, erről a beállításról van szó:

Online fizetés előtagonként

Mikor érdekes ez?

Például olyan helyzetben, ha webáruházadban vegyesen vannak bankkártyás és utánvétes rendeléseid. Ez esetben ha az utánvéteseket külön számlaszám előtaggal állítod ki, ahol kikapcsoltad az online fizetést, akkor nem lesz gond abból, ha esetleg azt véletlenül bankkártyával egyenlítik ki és nem utánvéttel.

Újabb “apró kis figyelmesség” a Számlázz.hu-tól az ünnepekre, webshopoljatok minél több sikerrel, és használjatok minél több okos automatizmust a kínálatunkból! 🙂

Szeretnél okos automatizmusokat használni?
Nincs még számlázási fiókod?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?

Regisztrálok

Hozzászólások

hozzászólás

Írta: |2018-02-20T15:17:28+00:002017.12.20.|Tippek, trükkök|0 hozzászólás

A szerzőről:

A Számlázz.hu szolgáltatás-fejlesztési vezetője, alapító-tulajdonosa, "visionary leader"-e. Fő feladata az innovációt a számlázási megoldásokban megjeleníteni, fókuszban természetesen a Számlázz.hu mindenkori felhasználóival. Esküdt ellensége minden elavult technológiának. "Észrevétlenül segítséget nyújtani másoknak ahhoz, hogy megvalósítsák az álmaikat, vagy egyszerűen csak megéljenek a vállalkozásukból - ennél nem kell több."