Feketén-fehéren a számok

Majdnem 200 000 regisztrált ügyfél a Számlázz.hu-nál, DE!

…és ilyenkor jönnek a kérdések, kételkedők, mennyi ebből az „igazi regisztráció”.

A regisztrált ügyfélszámban mától nem szerepelnek a törölt és teszt fiókok. Hogy miért?

A TESZT fiókok működő fiókok, ahol felhasználóink tesztelhetik szolgáltatásainkat, vagyis számlázhatnak, nyugtát állíthatnak ki, összeköthetik webshopjukkal a Számlázz.hu-t, és még sok mindent tehetnek ingyen, következmények nélkül. Igazi számlaparadicsom. Ezek a fiókok emiatt ugyanolyan terhelést jelentenek, mint az éles fiókok. De nem baj, ez a szám kikerült az összesből. Ennek ellenére biztatunk mindenkit: használjon teszt fiókot! Regisztráld vállalkozásod valós adatokkal, a fiókodat állítsd teszt állapotba, próbálj ki MINDENT és ha megvan a kémia, áramlik a csí, élesítsd a fiókot. A cégadatok megmaradnak, minden „tesztcsínytevés” eltűnik.

A fiókok TÖRLÉSE nem ajánlott, de lehetséges. Hogy miért? Mert a Számlázz.hu NAV-álló. Minden szempontból.

Nem csak azért, mert megfelel minden jogszabálynak, és nem csak azért, mert a NAV bekötés után a számlák a jogszabályoknak megfelelően automatikusan átkerülnek a NAV rendszerébe, hanem azért is mert mindent megteszünk, hogy a felhasználóinknak SEMMI nehézsége ne legyen, akkor sem, ha a NAV-ról van szó.

Ez azt jelenti, hogy bárki, akinek van vagy volt vállalkozása (8 éven belül) számíthat NAV ellenőrzésre, és ilyenkor a számláknak elérhetőnek kell lennie. Azoknak is, amelyek a Számlázz.hu rendszerében kerültek kiállításra. Van vagy nyolcvanmillió ilyen…

Ha valaki törli a fiókját, törli a hozzá tartozó számlákat is. Ezért azt javasoljuk, ha nem használod a fiókodat, mert nem működik a vállalkozásod, ne törölj, állítsd át #free csomagra a fiókodat és bízd ránk a többit. Semmi dolgod ezzel tovább, de ha lenne, mi itt vagyunk és segítünk.

Ha más számlázót használsz, akkor sincs gond. Akárhány számlázót használhatsz, akár egyszerre is. Itt is tökéletes megoldás, ha #free csomagra váltasz és ha kell: pl. jön a NAV, nem elérhető a másik számlázó, mi itt vagyunk.

Mától tehát három számot láthatsz nálunk, és ezek mindig aktuális adatok, mert 15 percenként frissítjük őket:

  • A regisztrált vállalkozások száma, amiben NINCS benne egyetlen teszt és törölt fiók sem.
  • A felhasználók száma – akik használják a Számlázz.hu-t.
  • A kibocsátott számlák – ahány számla eddig elkészült nálunk.

Ezek a számok fehéren-feketén! De a számok mögött itt vagyunk mi is!