Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.06.09. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Mi jut eszünkbe először, ha az adminisztrációra, vagy kifejezetten a számlákra gondolunk? Hát, valószínűleg nem kiáltunk fel egy számlakép láttán, hogy mennyire egyedi, de jó ötlet, milyen stílusos. Pedig a Számlázz.hu-felhasználóknak ilyen élményben is lehet része.

Nem új funkció, mégis sokan nem tudják, hogy nemcsak egy alapértelmezett számlaképet állíthatnak be Számlázz.hu-s számlázáskor, hanem van mód saját ízlésüknek megfelelő számlakép kiválasztására. És ez nem merül ki a számla színének megváltoztatásánál.

5 + 1 számlakép

Mielőtt véglegesíted a számládat, a Számlázz.hu ajánlott számlakép alatt található legördülő listából választhatsz számlaképet, majd előnézetben ellenőrizheted, melyik, hogyan mutat. Így biztos lehetsz benne, hogy a számodra legtetszetősebb, a szolgáltatásodat vagy termékedet leginkább képviselő külsőt kapja a bizonylat.

számlaképek_szamlazzhu

És hogy melyek is ezek?

  1. Számlázz.hu ajánlott számlakép: letisztult, modern elrendezésű, ráadásul a logód is rárakhatod, és ízlésednek megfelelő árnyalatra színezheted.
  2. Retró kéziszámla számlakép: a zöld színű számlatömb megszokott kinézete köszön vissza.
  3. Hőnyomtatós számlakép (8 cm széles): egy keskeny, hőpapíros nyomtatóra (mobilnyomtatóra, blokknyomtatóra) optimalizált számlakép.
  4. Tradicionális számlakép: egyszerű és nagyszerű, a minimalisták imádni fogják.
  5. Borítékbarát számlakép: szellősebben jelennek meg az adatok, és könnyedén behajtogathatod egy jobb ablakos francia borítékba, így nem kell bajlódnod a boríték megcímzésével.

+1 A fuvarlevél + számla számlakép, melynek segítségével nem kell külön fuvarlevelet készítened, hiszen a számla már tartalmazza azt (itt is hajtogatás szükséges, origamisok előnyben). Viszont fontos tudni, hogy ez a számlakép csak Számla Agenten keresztül érhető el, ha automatikus számlakiállítást választanál.

Az egyik legnépszerűbb: a retró számlakép

Mert ami régi, vagy megszokott, az nem feltétlenül rossz vagy unalmas. Sőt! A biztos, bevált dolgok megerősítést, határozottságot adhatnak és jó érzéssel tölthetnek el. Ilyen sokak számára a kézi számlatömb, de bízunk benne, hogy maximum a kinézete kelt benned kellemes, nosztalgikus érzéseket, és a használatát már rég elfelejtetted! 🙂 Az eredetivel megegyező, zöld színű, táblázatszerű design elérhető és nagy népszerűségnek örvend felhasználóink körében.

Egyik kedves ügyfelünk, Sziegl János (a Kőkor Szaki Központi szakGÉPESÍTő Kft. ügyvezetője) elsők között kezdte el használni ezt a számlaképet, és elégedettségét velünk is megosztotta:

“Az elnevezése alapján döntöttem a retró számlakép mellett, majd miután megláttam, hogy a régi papíralapú számlákat idézi, meg is tetszett annyira, hogy maradt. Szívesen használok majd különféle számlaképeket, bizonyos időközönként váltogatva, a könnyebb visszakereshetőség, átláthatóság kedvéért. Ezzel cégem naprakészségét, trendkövetését is közvetíthetem.”

Érdemes kísérletezni velük, és ezzel is egy kis játékot, egyedi stílust vinni a számlázásba. Mert miért is ne lehetne a számlázást is jó kedvvel, könnyedén csinálni?

Szeretnél többet tudni a NAV online adatszolgáltatásról?