Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.07.20. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Az emailben küldött e-számlák elkallódhatnak. De miért is ne biztosíthatnál vevőidnek saját, külön bejáratú számlafiókot?

Mi az a számlafiók?
A vevői számlafiók egy olyan hely, ahol a vevő folyamatosan, bármikor megnézheti és letöltheti a részére kibocsátott számlákat. Gyakorlatilag egy olyan, saját „aloldal” a Számlázz.hu rendszerén belül, amit a vevő bejelentkezés és regisztráció nélkül elér.
Ez azt jelenti, hogy a számláimat nem emailben küldöm el a vevőmnek?

Igen. A számlaértesítő email csupán egy hivatkozást tartalmaz, amelyre kattintva a vevő megtekintheti a számára eddig kibocsátott számlákat. Valahogy így:

Számlaértesítő e-mail

Frissítve: 2018. január

Ez remek! Hol tudom bekapcsolni?
A vevői fiók alapértelmezetten be van kapcsolva, ha ezen a beállításon módosítani szeretnél, bejelentkezés után itt teheted meg.
vevői számlafiók bekapcsolása
Vevőm a saját számlafiókjában ki tudja fizetni a számláit?

Igen, a számlák és a díjbekérők is kifizethetők ezen az oldalon online módon (bankkártyával vagy átutalással). Részletekért KATTINTS IDE.

Neked van már számlakibocsátó fiókod?

Ha nincs, akkor regisztrálj: egy perc az egész!

Regisztrálok