Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Láttál már három informatikust, egy fejlesztési vezetőt, egy UX designert és egy grafikust összeborulni néhány gomb fölött, hogy az azokon megjelenő felirat pontosan hogyan helyezkedjen majd el? Nem, valószínűleg még nem láttál olyan fejlesztést belülről (de terméket kívülről sem túl sokat), ahol az utolsó, lényegtelennek tűnő részlet is ennyi figyelemmel, gondossággal – törődő profizmussal készül. Ebben az esetben sem az a konkrét gomb számít olyan sokat, és rajta a felirat, hanem a felhasználói élmény, ami végül milliónyi apró és hatalmas részletből áll össze.

A felhasználói élmény miatt szeretsz bele egy szolgáltatásba, a felhasználói élmény az, ami valóban sikeressé teszi – mert azt, hogy tűpontosan válaszoljon a problémádra, alapból elvárod: a tény, hogy tökéletesen működik, “csak” belépési korlát.


A Számlázz.hu rövidesen olyan termékkel lép piacra, ami – az önfényezés szándéka nélkül – a tőlünk megszokott szintet is jócskán ugorja. Többet egyelőre nem árulhatunk el a fejlesztésről, annál többet fogtok hallani róla később, de a saját felhasználói élményünket meg tudjuk osztani: mindazt a szaktudást, profizmust célzottan felhasználni, ami a projekten dolgozó arcoknál, saját munkatársaknál, partnereknél összegyűlt, konkrét “felhasználói” csúcsélmény.

Nemsokára ti is kóstolhattok a készülő sütiből, ez itt az illata, időben fogunk szólni – nektek elsőként – ha eljött az ideje. Reméljük, hogy ti is épp annyira lelkesedni fogtok érte, mint mi máris!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST