Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Épp egy éve, a SzEK.org tavaszi konferenciáján a képen látható teremben Bőgel György mesélt egy nagyon érdekes innovációról: az embermagasságú, R2D2-szerű ultrahang készülék alternatívájaként egy „startup” piacra dobott egy kis kézikészüléket, ami mikrofon-méretével és laikusok által is megszerethető egyszerűségével gyakorlatilag letaszította a trónról R2D2-t. Ami a sztori csattanója, hogy a kézikészüléket ugyanaz a gyártó tervezte és hozta forgalomba, mint amelyik a professzionális, kórházi nagygépet.

Ezzel a sztorival kezdődött az idei SzEK.org konferencián a mi előadásunk is, és azzal folytatódott, hogy bejelentettük a Számlázz.hu „kihívóját”, a még egyszerűbb, még gyorsabb, még esztétikusabb számlázó, a Számlázz.hu kistestvére, a MostSzámlázz érkezését.

Mobilra optimalizált, ék-egyszerűségű, és ráadásul irgalmatlanul szép az új számlázónk, amit a Virgo-val közösen terveztünk. A Számlázz.hu okossága, felkészültsége, átgondoltsága, felhasználó-központúsága, biztonsága, szakemberei és motorja áll mögötte, a felület viszont újraértelmezi a számlázás fogalmát. 

Még mindig egy csomó munka van vele, mert nem is lennénk 2015-ben, ha nem béta verzióban tettük volna ki, úgyhogy tudjuk, hogy látjátok, hogy mi is tudjuk, hogy észreveszitek benne az apróbb szépséghibákat, amiken folyamatosan dolgozunk, de számlát simán és biztonságosan ki tudtok belőle állítani máris, és tegyetek is így!

Nagyon várjuk az első visszajelzéseiteket (itt kommentben, vagy a FB-on), mert nektek készítettük: a Számlázz.hu felhasználói saját adataikkal beléphetnek, mobilról vagy tabletről mostantól érdemes ezt a felületet használni – aki pedig frissen érkezik a felhő-számlázás varázslatos világába, válogathat is, hogy a bőséges funkcionalitású Számlázz.hu-n, vagy a vadiúj, mobilra optimalizált MostSzámlázz-on indítja a kalandot.:)

Próbáld ki a tegnap bemutatott MostSzámlázz-t, ingyen!

KIPRÓBÁLOM MOST