Foglalkoztunk már vele mi is (korábbi blogcikkünk itt), és a héten számos más helyen is felbukkant, hiszen a NAV szerdán újabb tájékoztatást adott ki a témában – de a képen látható szurikáta az egyetlen, aki valódi választ ad a problémára: nyugodt bizalommal tekint a jövőbe (ahogy egyik közismertségnek örvendő testvérkéje is), HISZEN:

  • a számlázóprogramokkal kapcsolatos új jogszabályi követelmények kizárólag a számlázóprogramok üzemeltetői számára jelent feladatot,
  • a Számlázz.hu a törvényi előírásoknak az elmúlt 10 évben is mindig eleget tett, és ez a jövőben sem lesz másképp, úgyhogy a funkció a megfelelő időben már élesedik is.

A Számlázz.hu használóinak tehát most sem, és 2016. január 1-től sem kell aggódniuk az „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” funkció bevezetésével kapcsolatban, a frissítés – ahogy az minden törvényi változás esetében – automatikusan megtörténik a számlafiókokban.

A törvényi szabályozás hátteréről olvashatsz többet például itt: RSM DTM blog.

NAV adatszolgáltatás – mit tegyünk és mit ne? – kérdeztétek, részletes illusztrált poszttal válaszoltunk!

KIPRÓBÁLOM MOST
Ha viszont neked még nincs számlakibocsátó fiókod olyan számlázási szolgáltatónál, aki ezt mindenkor garantálja számodra, regisztrálj most, akár ingyen, itt!

Hozzászólások

hozzászólás