Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2018.02.26. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Ülsz az autóban, dugó van, pirosra vált a lámpa. Telefonod kéznél, elcsábulsz, csak ránézel a néhány perces várakozás alatt, hátha vannak hírek… Vannak bizony! Beérkezett egy jóváírás, csörrent az autokassza!

A következő pirosnál csörren a telefonod is. Nahát! Épp az az ügyfeled hív, aki általában késedelmesen utal – de most pont beérkezett az utalása, alig néhány perce! Örömmel köszönsz rá, rögtön a tárgyra tértek, nem kell udvarias torokköszörüléssel beelőznöd az ő témáját, amiért eredetileg felhívott. Mekkora „szerencse„!

Nem, ez nem szerencse, ez az autokassza – és egy megtörtént esetet olvastál! Perényi Szonja, a Marcella by Yum-Yum tulajdonosa, egyben az autokassza egyik első használója mesélte el nekünk tapasztalatait, és teljesen le volt nyűgözve. Meg is nézheted, ahogy lelkesen beszámol az első pillanatokról…! 🙂

Bár az idézett sztori a videóba nem került bele, de fontos részlet: ugyanis Szonjának szinte az autokassza születésével egy időben jutott eszébe, miért is nincs egy ilyen. „Összenézni” a bankszámlára érkező utalásokat a kiállított számlákkal, amilyen egyszerűen hangzik, annyira sok „apróságot” kellett helyre tenni, mire elindíthattuk.

És milyen jó hogy összehoztuk nektek!
Január óta több százan (!) kapcsolták be a szolgáltatást, ezért úgy döntöttünk, meghosszabbítjuk a bevezető ajándék időszakát.

Egészen június 30-ig bárki, aki bekapcsolja az autokasszát, ajándékba kapja tőlünk a Prémium csomag ingyenes használatát 3 hónapra.

És hogy miért állítjuk, hogy ez a kedvenc Számlázz.hu-s szolgáltatásotok? Csak három érv:

  • Pont azért tartottam magam távol a vállalkozói léttől, mert nagyon ijesztő volt a könyvelés, számlázás, papírmunka, adminisztráció, ezekben nem vagyok jártas. „Úristen mi lesz velem, én ehhez nem értek!” Ilyenkor tök jó a Számlázz.hu, meg az autokassza, hogy ezt a borzalmas procedúrát megkönnyíti!” (Doró Viki, Recity Magazin)
  • Két ponton nyereség: összekapcsolja a pénzügyi teljesítést, és már a könyvelésbe úgy mennek át a tételek, hogy ott van rajta, hogy a bankban mikor teljesültek. Nagyszerűnek tartom ezt az innovációt.” (Bedő Beatrix, Impact Hub)
  • Miért nem csinálta már meg valaki azt, hogy legyen egy olyan rendszer, ami összenézi a bankszámlámra érkező utalásokat a számláimmal, és a számláim összegével? Akkor egyszercsak jött egy email, hogy van ez – mondom: ezt nem hiszem el, ez azonnal kell! 🙂 Körülbelül átlagban 5-6 órát minimum levesz a vállalmról.” (Perényi Szonja, Marcella by Yum-Yum)
Te még nem használod? Itt olvass róla többet!
Használnád, de még nem tudod, hogyan kapcsold be?
A te bankoddal még nem működik az autokassza?
Kövesd a híreinket, és értesülj azonnal, amint bővülünk!
Nincs még saját számlakibocsátó fiókod?
REGISZTRÁLOK