Teltek már estéid azzal, hogy vállalkozásod számláit bogarásztad?

Kapcsold be a díjmentes autokasszát, hogy a beérkező utalások és a kiállított számláid automatikusan szinkronizálódjanak!

Bővebben az autokasszáról
Számla agent welcome kép
Számlázz.hu logo Magnet Bank logo

Veled is előfordult már, hogy órákon át igyekeztél rájönni, mely partnereidtől érkeztek már be a várt utalások, vagy hogy munkaidőben már nem maradt időd a számlázással kapcsolatos adminisztrációra?

A díjmentes autokassza használatával akár napi 4 munkaórát takaríthatsz meg: engedélyezd a Számlázz.hu és MagNet Bank vállalati ügyfélfiókjaid szinkronizálását!

Autokasszáról

A díjmentesen elérhető autokassza hazánkban elsőként kínál lehetőséget a számlakibocsátó fiók és bankszámla szinkronizálására. A Számlázz.hu innovációja elsőként a MagNet Bank vállalati ügyfelei számára érhető el.

Az autokassza mentesít téged a kibocsátott számlák és a bankszámlaforgalom figyelésével járó, rengeteg időt és energiát felemésztő feladatok alól. Szolgáltatásunkkal a kimenő számlák és a bankba beérkező jóváírások automatikusan szinkronizálódnak, így a naponta kibocsátott számlák mennyiségétől függően harmadára-negyedére csökkentheted az adminisztrációs terheidet.

A Számlázz.hu autokassza szolgáltatásával tehát a jövőben nincs szükséged a kiállított számlák fizetési határidejének folyamatos figyelésére, mert az ügyfélfiókok szinkronizálásával mindez automatikusan megtörténik. Újabb kényelmi szolgálatásunkkal akár egészen összetett munkafolyamatok is kiválthatóak: például elég egy díjbekérőt kiállítani, az erre beérkező összegről a Számlázz.hu is értesítést kap, és automatikusan elkészíti a számlát, emberi beavatkozás nélkül lezárva a kereskedelmi folyamatot.

Miért jó ez nekem?

 • Ingyenes – A Számlázz.hu használójaként és a MagNet Bank vállalati ügyfeleként a szolgáltatás díjmentesen elérhető!
 • Automatikusan jóváírt bevételek – Megszűnik a mindennapos bankszámla-vizslatás idegőrlő feladata, a technológia dolgozik helyetted.
 • Mindig felkészülten mehetsz üzleti tárgyalásra – Egyszerűen ellenőrizheted, hogy fizetett-e a partner, nincs szükség fizetési felszólítások küldözgetésére sem.
 • Díjbekérőre automatikus számlakibocsátás – ha a vevő egy díjbekérőt átutalással egyenlít ki, akkor a Számlázz.hu az összeg beérkezését követően automatikusan elvégzi a számla kibocsátását is.
 • Rengeteg időt spórolhatsz – Adatok silabizálása helyett akár naponta több órával többet fordíthatsz kikapcsolódásra!
 • Egyszerűen beüzemelhető – Online, 5 perc alatt el tudod intézni a szinkronizálást, és már láthatod is a számláid állapotát. A szolgáltatás elindításához nincs szükség személyes ügyintézésre!
 • Biztonságos – Az adatok áramlása a Számlázz.hu és a MagNet Bank közös fejlesztése révén tökéletesen védett környezetben zajlik.
 • Ajándék Prémium díjcsomag - Kapcsold be 2017. március 31-ig, és a Számlázz.hu Prémium díjcsomagját 3 hónapig ingyen használhatod!

Használati lépések

 • Jelentkezz be a Számlázz.hu fiókodba
 • A fiók beállításoknál a bankszámláidnál válaszd ki a MagNet Bankos számládat és a bankszámlaszám alatt kattints a 'Kapcsolat létrehozása' linkre.
 • A MagNet Netbankjából az aktiváló kódodat a Személyes menüdben, a Külső szolgáltatóknál éred el a Számlázz.hu engedélyezése után.
 • A NetBankban kapott kódot másold be a Számlázz.hu felületére, és már szinkronizáltad is a két fiókodat!

Gyakori kérdések

Milyen számlacsomagban érhető el az autokassza?
Az autokassza szolgáltatás bármelyik díjcsomagban rendelkezésedre áll, akár az ingyenes (Free) díjcsomagban is.
Mennyibe kerül a szolgáltatás?
Autokassza szolgáltatásunk díjmentes.
Ha aktiválom a szinkronizációt, akkor a Számlázz.hu fiókomhoz hozzáférő összes felhasználó látja a bankszámlámat?
A banki tranzakciókat csak a “fiókgazda”, az “adminisztrátor” és a “könyvelő” láthatja - a “számlázó” és a “kezelő” jogosultságúak nem.
Valós idejű az adatkapcsolat?
Igen. Ez azt jelenti, hogy a banki folyószámládra érkező összegek legfeljebb 10 percen belül megjelennek a számlakibocsátó fiókodban is.
Meg lehet szakítani az adatszinkronizációt?
A beállítások oldalon ezt bármikor megteheted. Ekkor több adat nem érkezik a banktól a számlakibocsátó fiókodba, de az eddig megkapott adatokat továbbra is megtalálod.
Más banknál vezetett számláimat is szinkronizálhatom a Számlázz.hu fiókommal?
Jelenleg az innováció a MagNet Bank vállalati ügyfelei számára érhető el. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több bankot integráljunk a Számlázz.hu-hoz. Az újdonságokról a Facebook oldalunkon számolunk be.

Az autokassza létrehozói

Számlázz.hu logo

A Számlázz.hu és mobilverziója, a MostSzámlázz, a legnépszerűbb hazai felhő-alapú számlázóprogram. A mikro-, kis-, és középválllakozások online számlázóját mára olyan piacvezető cégek is használják, mint a Sziget, a Libri, vagy a Jegy.hu. Az aktuális számviteli szabályoknak mindig megfelelő online számlázórendszer teljes értékű, azaz a számlázáshoz szükséges összes alapfunkciót tartalmazó változata korlátozások nélkül, ingyen elérhető.

Fő erőssége nem csupán az automatizált számlakibocsátás, hanem az a rengeteg járulékos szolgáltatás, amivel megkönnyíti a vállalkozások életét: automatizált díjbekérő, kifizetettség nyilvántartása, digitális archiválás, számlázás API-n keresztül, tömeges számlakibocsátás, céginformációk lekérdezése, főkönyvi és NAV pénztárgép feladás, stb.

Magnet Bank logo

A MagNet Bank nem bankkártyát, betétet, hitelt árul, hanem megváltoztatja az emberek pénzhez való viszonyát. Összekapcsolja a szereplőket. Transzparensebbé teszi a pénz útját, az egyéni döntési alternatívákat, így láthatóvá teszi a személyes hatásokat. Lehetőséget mutat a felelősségvállalásra, így a pénzzel kapcsolatban egy sokkal egészséges viszonyt teremthet.

Hogyan? Közösségi betét- és hiteltermékekkel, becsületkasszás számlavezetéssel, társadalmi ügyeket támogató bankkártyával és segítő programokkal, ügyfeleket bevonó adományozási programmal, kiegyensúlyozott tulajdonosi profitszemlélettel és felelős, átlátható osztalékpolitikával.

Nem találtál választ kérdésedre?
Tedd fel nekünk!
... vagy írj nekünk az info(kukac)szamlazz.hu címre.