Teltek már estéid azzal, hogy vállalkozásod számláit bogarásztad?

Kapcsold be a díjmentes autokasszát, hogy a beérkező utalások és a kiállított számláid automatikusan szinkronizálódjanak!

Welcome kép
Számlázz.hu logo Magnet Bank logo

Veled is előfordult már, hogy órákon át igyekeztél rájönni, mely partnereidtől érkeztek már be a várt utalások, vagy hogy munkaidőben már nem maradt időd a számlázással kapcsolatos adminisztrációra?

A díjmentes autokassza használatával akár napi 4 munkaórát takaríthatsz meg: engedélyezd a Számlázz.hu és MagNet Bank vállalati ügyfélfiókjaid szinkronizálását!

Autokasszáról

A díjmentesen elérhető autokassza hazánkban elsőként kínál lehetőséget a számlakibocsátó fiók és bankszámla szinkronizálására. A Számlázz.hu innovációja elsőként a MagNet Bank vállalati ügyfelei számára érhető el.

Az autokassza mentesít téged a kibocsátott számlák és a bankszámlaforgalom figyelésével járó, rengeteg időt és energiát felemésztő feladatok alól. Szolgáltatásunkkal a kimenő számlák és a bankba beérkező jóváírások automatikusan szinkronizálódnak, így a naponta kibocsátott számlák mennyiségétől függően harmadára-negyedére csökkentheted az adminisztrációs terheidet.

A Számlázz.hu autokassza szolgáltatásával tehát a jövőben nincs szükséged a kiállított számlák fizetési határidejének folyamatos figyelésére, mert az ügyfélfiókok szinkronizálásával mindez automatikusan megtörténik. Újabb kényelmi szolgálatásunkkal akár egészen összetett munkafolyamatok is kiválthatóak: például elég egy díjbekérőt kiállítani, az erre beérkező összegről a Számlázz.hu is értesítést kap, és automatikusan elkészíti a számlát, emberi beavatkozás nélkül lezárva a kereskedelmi folyamatot.

Miért jó ez nekem?

 • Ingyenes – A Számlázz.hu használójaként és a MagNet Bank vállalati ügyfeleként a szolgáltatás díjmentesen elérhető!
 • Automatikusan jóváírt bevételek – Megszűnik a mindennapos bankszámla-vizslatás idegőrlő feladata, a technológia dolgozik helyetted.
 • Mindig felkészülten mehetsz üzleti tárgyalásra – Egyszerűen ellenőrizheted, hogy fizetett-e a partner, nincs szükség fizetési felszólítások küldözgetésére sem.
 • Díjbekérőre automatikus számlakibocsátás – ha a vevő egy díjbekérőt átutalással egyenlít ki, akkor a Számlázz.hu az összeg beérkezését követően automatikusan elvégzi a számla kibocsátását is.
 • Rengeteg időt spórolhatsz – Adatok silabizálása helyett akár naponta több órával többet fordíthatsz kikapcsolódásra!
 • Egyszerűen beüzemelhető – Online, 5 perc alatt el tudod intézni a szinkronizálást, és már láthatod is a számláid állapotát. A szolgáltatás elindításához nincs szükség személyes ügyintézésre!
 • Biztonságos – Az adatok áramlása a Számlázz.hu és a MagNet Bank közös fejlesztése révén tökéletesen védett környezetben zajlik.
 • Ajándék Prémium díjcsomag - Kapcsold be 2017. június 30-ig, és a Számlázz.hu Prémium díjcsomagját 3 hónapig ingyen használhatod!

Használati lépések

 • Jelentkezz be a Számlázz.hu fiókodba
 • A fiók beállításoknál a bankszámláidnál válaszd ki a MagNet Bankos számládat és a bankszámlaszám alatt kattints a 'Kapcsolat létrehozása' linkre.
 • A MagNet Netbankjából az aktiváló kódodat a Személyes menüdben, a Külső szolgáltatóknál éred el a Számlázz.hu engedélyezése után.
 • A NetBankban kapott kódot másold be a Számlázz.hu felületére, és már szinkronizáltad is a két fiókodat!

Kezdd el használni az autokasszát!

Lépj be a Számlázz.hu fiókodba!

Ha még nem vagy Számlázz.hu felhasználó, akkor a szolgáltatás aktiválásához szükséged van egy számlakibocsátó fiókra. A regisztráció ingyenes és legfeljebb egy perc.

Még nem vagy MagNet ügyfél?

Az autokassza egyelőre MagNet Bankos ügyfelek számára érhető el. A szolgáltatás aktiválásához szükséged van egy MagNetes ügyfélfiókra.
Nézz körül, hogy mit ajánl a Közösségi Bank, és nyiss számlát online!

Gyakori kérdések

Milyen számlacsomagban érhető el az autokassza?
Az autokassza szolgáltatás bármelyik díjcsomagban rendelkezésedre áll, akár az ingyenes (Free) díjcsomagban is.
Mennyibe kerül a szolgáltatás?
Autokassza szolgáltatásunk díjmentes.
Ha aktiválom a szinkronizációt, akkor a Számlázz.hu fiókomhoz hozzáférő összes felhasználó látja a bankszámlámat?
A banki tranzakciókat csak a “fiókgazda”, az “adminisztrátor” és a “könyvelő” láthatja - a “számlázó” és a “kezelő” jogosultságúak nem.
Valós idejű az adatkapcsolat?
Igen. Ez azt jelenti, hogy a banki folyószámládra érkező összegek legfeljebb 10 percen belül megjelennek a számlakibocsátó fiókodban is.
Meg lehet szakítani az adatszinkronizációt?
A beállítások oldalon ezt bármikor megteheted. Ekkor több adat nem érkezik a banktól a számlakibocsátó fiókodba, de az eddig megkapott adatokat továbbra is megtalálod.
Más banknál vezetett számláimat is szinkronizálhatom a Számlázz.hu fiókommal?
Jelenleg az innováció a MagNet Bank vállalati ügyfelei számára érhető el. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több bankot integráljunk a Számlázz.hu-hoz. Az újdonságokról a Facebook oldalunkon számolunk be.

Az autokassza létrehozói

Nem találtál választ kérdésedre?
Tedd fel nekünk!

... vagy írj nekünk az info(kukac)szamlazz.hu címre.