108 961 regisztrált ügyfél
46 635 833 kiállított számla

Számlázótól a Digitális Pénzügyi Asszisztensig

FILMPREMIER! Elsőként mutatjuk be nektek filmen a Számlázz.hu számlaverzumát, amelyben a korlátlan számú papírszámlától az okos automatizmusokig minden vállalkozó megtalálhatja a számára hasznos eszközöket! A NAV 2018 júliusától bevezeti az online számlázást, azaz az online számla adatszolgáltatási kötelezettséget a hazai vállalkozások számára. Filmünkből megismerhetitek azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel NAV-álló módon számlázhattok a jogszabály életbe lépését követően is.

Sokan ismerhetitek már különböző rendezvényeinket és filmjeinket, amelyekkel szeretnénk segítséget nyújtani a hasznos vállalkozói információk terjesztéséhez.

A Számlázz.hu Műhelyeken olyan vállalkozók osztják meg egymással tudásukat, akik hasonló területen, hasonlóan innovatív szemléletmód alapján dolgoznak – és mind tagjai a Számlázz.hu számlaverzumának.

A Számlázz.hu Akadémia az a felsőoktatási intézmény, mely nem diplomát, hanem versenyelőnyt biztosít a figyelmes hallgatóknak. Segítségével képben lehettek a #profi vállalkozói eszközök, innováció, direkt számlázás, okos automatizmusok, NAV-állóság, felhő-eszközök és a fintech területén.

Számlázz.hu-sok mondták sorozatunkban számlaverzumos vállalkozók mutatják be tevékenységüket, és azt, hogyan segíti őket sikereikben az online számlázó, amely a #profi vállalkozások digitális pénzügyi asszisztense.

Most pedig elérkezett az idő, hogy egy animációs filmben
bemutassuk nektek a számlaverzumot!

 

Filmünkből kiderül hogy a korlátlan számú papírszámlától az okos automatizmusokig minden vállalkozó megtalálhatja a számára fontos eszközöket a Számlázz.hu számlaverzumában!

Gyertek el velünk egy űrutazásra, amely megnyitja előttetek a digitális csillagsztrádát a Digitális Pénzügyi Asszisztens segítségével!

Te is inkább a gépekre bíznád a robot munkát? Regisztrálj most és használd a Digitális Pénzügyi Asszisztens nyújtotta előnyöket!

Regisztrálok

Hozzászólások

hozzászólás

Írta: |2018-02-28T12:16:42+00:002018.02.28.|Fintech, Innováció|0 hozzászólás

A szerzőről:

A bölcsészből lett közgazdászok ritka táborába tartozó hibrid marketinges, amolyan körbe oltott kocka. Hívószavai: digitális, startup, üzletfejlesztés. Vezetett startup inkubátort, szervezett hazai és nemzetközi vállalkozásfejlesztési programokat, a marketinget nem az árazás, hanem a tartalom felől közelíti meg. Az #autokassza fintech megoldás projektvezetője, kedvenc hestegjei: #fintech #vallalkozas3.0. "Ahogy egyik kedvenc innovátorom, Tony Stark mondta: Néha előre kell rohannod, mielőtt újra sétálhatsz! Mi is azért feszegetjük a határokat, hogy a Számlázz.hu felhasználói minél több innovációhoz juthassanak, amivel sikeresebben építhetik vállalkozásukat."