FILMPREMIER! Elsőként mutatjuk be nektek filmen a Számlázz.hu számlaverzumát, amelyben a korlátlan számú papírszámlától az okos automatizmusokig minden vállalkozó megtalálhatja a számára hasznos eszközöket! A NAV 2018 júliusától bevezeti az online számlázást, azaz az online számla adatszolgáltatási kötelezettséget a hazai vállalkozások számára. Filmünkből megismerhetitek azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel NAV-álló módon számlázhattok a jogszabály életbe lépését követően is.

Sokan ismerhetitek már különböző rendezvényeinket és filmjeinket, amelyekkel szeretnénk segítséget nyújtani a hasznos vállalkozói információk terjesztéséhez.

A Számlázz.hu Műhelyeken olyan vállalkozók osztják meg egymással tudásukat, akik hasonló területen, hasonlóan innovatív szemléletmód alapján dolgoznak – és mind tagjai a Számlázz.hu számlaverzumának.

A Számlázz.hu Akadémia az a felsőoktatási intézmény, mely nem diplomát, hanem versenyelőnyt biztosít a figyelmes hallgatóknak. Segítségével képben lehettek a #profi vállalkozói eszközök, innováció, direkt számlázás, okos automatizmusok, NAV-állóság, felhő-eszközök és a fintech területén.

Számlázz.hu-sok mondták sorozatunkban számlaverzumos vállalkozók mutatják be tevékenységüket, és azt, hogyan segíti őket sikereikben az online számlázó, amely a #profi vállalkozások digitális pénzügyi asszisztense.

Most pedig elérkezett az idő, hogy egy animációs filmben
bemutassuk nektek a számlaverzumot!

 

Filmünkből kiderül hogy a korlátlan számú papírszámlától az okos automatizmusokig minden vállalkozó megtalálhatja a számára fontos eszközöket a Számlázz.hu számlaverzumában!

Gyertek el velünk egy űrutazásra, amely megnyitja előttetek a digitális csillagsztrádát a Digitális Pénzügyi Asszisztens segítségével!

Te is inkább a gépekre bíznád a robot munkát? Regisztrálj most és használd a Digitális Pénzügyi Asszisztens nyújtotta előnyöket!

Regisztrálok