Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.09.25. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Vannak azok a háztartási eszközök, amelyeknél használat közben jössz rá, hogy mennyire leegyszerűsítik az életedet, de lehet, hogy igazán el sem gondolkodsz rajta, hogy mennyire jó, hogy nem kell lemenned a folyópartra ruhát mosni, de nem is kell ennyire messzire mennünk: a mosogatógép vagy a robotporszívó igazi kincset érhet.

A technológia fejlődésével egyre több innovatív megoldás egyszerűsíti le az életünket: a jó hír az, hogy nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is. És most nem a robotokra gondolunk, hanem sokkal inkább azokra az adminisztrációfosztó megoldásokra, amelyekkel órákat nyerhetsz egy munkanap. 🙂

Ilyen az autokassza szolgáltatásunk is, amely a MagNet Bank után február elején elindult a K&H Bankkal is!

Röviden:

  • Ha ezentúl ügyfeled kiegyenlítette számláját, és az átutalás megérkezett, a Számlázz.hu fiókodban a számla állapota kifizetettre vált.
  • A számla állapota mellett a kifizetés dátuma is rögzül, így ezt sem kell többé kézzel felvinned.
  • Ha díjbekérőt egyenlített ki az ügyfeled, a rendszer automatikusan kiállítja a számlát és elküldi ügyfelednek.

Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk tőletek, akik már elkezdtétek használni az  autokasszát a K&H-val,  és sok vállalkozó izgatottan várja, hogy a saját bankjával is elinduljon a szolgáltatás. Egyelőre nem tudunk pontosat mondani arról, hogy mikor várható a következő bank, de addig is egy szuper ajánlatot kap minden Számlázz.hu-ügyfél!

Ha ugyanis most nyitsz számlát a K&H Banknál, akkor 1 teljes évig nem kell számlacsomag-havidíjat fizetned, azaz  például a K&H aktív extra számlacsomag választása esetén akár évi  80 940 forintot is megspórolhatsz! A további kedvezményes vállalkozói extra számlacsomagok részleteiért kattints ide!

Tehát, mit is kaphatsz most, ha Számlázz.hu-ügyfél vagy (vagy most regisztrálsz)? 

  • Egy évig elfelejtheted a K&H vállalkozói extra számlacsomagok havidíját, ha 2020. december 31-ig nyitsz számlát a K&H Számlázz.hu ügyfeleinek szóló oldalán, itt.
  • Azonnal, plusz költség nélkül elkezdheted használni az autokasszát, ha #profi vagy #digital szolgáltatáscsomagod van a Számlázz.hu-nál
  • Ezáltal akár napi 4 óra szabadidőt is nyerhetsz!

Még nem vagy Számlázz.hu ügyfél? Regisztrálj most egyszerűen és gyorsan, hogy mindig biztonságosan és NAV-állóan számlázhass!

Szeretnél többet tudni a NAV online számlázásról?