Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.11.15. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Ceruza. Nekem is van, neked is van, mindenkinek van. Mindenkinek volt már a kezében, mindenki ezzel tanult meg írni. Hegyeztük késsel, kicsi ceruzahegyezővel vagy nagyobb, tekerős célszerszámmal. Ez a világ legegyszerűbb dolga.

Csak egy ceruza
Tényleg? Csak egy ceruza?

Az oldal alján egy ötperces videót nézhetsz meg a világ (egyik) legegyszerűbb dolgáról: a ceruzáról. Sajnos csak angol nyelven, de a lényeg így is átjön:Ceruza. Hétköznapi, ismerős grafitceruza. Egyszerű tárgy, amit az írás-olvasás elsajátítása óta használsz. De pusztán azért, mert tucattermék, nem feltétlenül egyszerű. Valójában nagyon is komplex. Szépen megmunkált, sőt gyönyörű és elegáns.

Grafit, cédrusfa, fém és egy darab gumi. De ha ezek az elemek előtted feküdnének az asztalon – létre tudnál hozni belőlük egy ceruzát? Talán ez nem is olyan egyszerű… valójában erre egymagában, mások segítsége nélkül senki sem lenne képes.

Emberek százezreinek tudása és munkája sűrűsödik össze egyetlen ceruzában.

És ez az a pont, ahol megérthetünk valamit a körülöttünk levő világból.”

Az egyszerűség köti össze ezt a ceruzát a Számlázz.hu-val. Hiszen a Számlázz.hu is csak egy számlázóprogram. Bejelentkezem havonta egyszer (vagy többször), elkészítem a számláim, és örülök. Örülök az elvégzett munkának (amiről a számla szól), de legfőképpen annak, hogy a számlázást ilyen egyszerűen letudtam. Pár klikk és kész. Egyszerű!

Nos, a videó előtt kérlek jelentkezz be a Számlázz.hu-ba, és vess egy pillantást a kapott képernyőre. Ez a Vezérlőpult. Munkaórák százait fordítottuk ennek az egy képernyőnek a létrehozására. A tervezés, a prototípusok eldobása, a megvalósítás előtti felhasználói tesztek, mind egy célt szolgáltak: létrehozni azt a képernyőt, amely felhasználóink ezreit szolgálja majd ki hosszú éveken keresztül.

Ergonomikusan. Kényelmesen. Esztétikusan.

Ilyen egyszerű… mint egy ceruza!

Ha még nincs számlakibocsátó fiókja, itt egy perc alatt létrehozhatja a sajátját: kattintson ide.