Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.11.15. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Pénteken este cukrászdában voltunk. Alíz cukrászműhelye nem abban a városban van, ahol lakunk, tehát autóba kellett ülnünk. Persze a mi városunkban is van cukrászda (nem is egy), mi mégis felkerekedtünk, és vállaltuk az autózás kényelmetlenségeit. Már akkor is sötét volt odakint, amikor elindultunk.

A húszperces úton végig azon gondolkodtam, mi a fenéért autózunk péntek este? Miért nem megyünk le a hozzánk legközelebbi cukrászdába, könnyű séta, (majdnem) ugyanolyan minőség? Mi visz rá minket az utazásra? Oké, a süti nagyon finom. Aztán kedvesek az eladó lányok. A berendezés ízléses, az illemhely kulturált. Pont, mint a mi városunk összes cukrászdájában.

Marcipános sacher torta, mézes kocka, két gesztenyés-habos kocka, és persze az elmaradhatatlan forró csokoládé (az egyik tej-, a másik keserűcsokis). Plusz aprósütemény otthonra. Beiglit nem vettünk, mert a kedvencünk (gesztenyés-meggyes) épp kifogyott. Majd a jövő héten.

Hazafelé azonban összeálltak a fejemben a mozaikdarabkák. Nem a süti teszi, de nem is a mosolygós eladólányok. Ez valami egész más.

Ízlés és minőség. Hagyomány és  kézművesség. 
Családi vállalkozás.  A cukrászdázás kultúrája.
 
Ezek így együtt adnak valamit, ami rá tud venni az esti autózásra.
És a Számlázz.hu? Miért választottad a Számlázz.hu-t? Mi, a tervezők és üzemeltetők, miért hoztuk létre a Számlázz.hu-t? A 6 Ft-os e-számláért? A villámgyors működésért? Az „elérem-bárhonnan” érzéséért? A Windows újratelepíthetőségéért?

Azt hiszem, egyáltalán nem ezek voltak az okok.

Ezek csupán következmények.

A Számlázz.hu létrejöttének oka az a felismerés, hogy az internet megjelenésével meg kell változnia a számlakibocsátási szokásoknak is. A régi beidegződések és kötöttségek ideje leáldozóban van. A számlakibocsátás nem pusztán egy papír előállítását jelenti, amely kényelmetlen, de kötelező lezárása egy sikeres projektnek.
A Számlázz.hu használatával csatlakozol egy innovatív közösséghez. Megnyitod számlakibocsátó fiókod a könyvelőd előtt. Beosztottadnak, ügyintéződnek adszszámlakibocsátói jogosultságot. Ha webáruházad van, azt összekapcsolod a fiókoddal, ésautomatikusan számlázol, emberi beavatkozás nélkül. Vagy ellenkezőleg: böngészőn keresztül generálsz le több száz vagy több ezer számlát – Excel táblázat adatai alapján. Nyilvántartod akintlevőséged és fizetési felszólítást küldesz késlekedő vevőidnek.
És a fejlődésnek koránt sincs vége. 2013-ban további innovációkat tervezünk, olyan újdonságokat, amelyek eddig meg sem fordultak a fejedben, de amikor majd használni kezded, azonnal rájössz, hogy ez mennyire megkönnyíti a vállalkozásod adminisztrációs feladatainak végrehajtását.
A közösség nő: december elején a Számlázz.hu felhasználói tábora átlépte az 5.000-s határt. Ötezer számlakibocsátó, akit az innováció, a mobilitás és a magas szintű szolgáltatások iránti igény fog össze.

Lehet, hogy egyszer összefutunk Alíz Cukrászműhelyében is?

Ha még nincs számlakibocsátó fiókja, itt egy perc alatt létrehozhatja a sajátját: kattintson ide.