Kilenc hónapos előkészítő munka után büszkén adunk hírt vadonatúj szolgáltatásunkról. Olyan újdonság ez, amely továbbra is az innováció élvonalában tartja mind a Számlázz.hu-t, mind pedig a Számlázz.hu-t használó számlakibocsátókat.

UPDATE 2016. január 18.: 
Az online fizetési szolgáltatást 2016. januárjától a Simple rendszerén keresztül biztosítjuk.
Online fizetésről szóló friss blogcikkünk:
Online fizetés? Vezesd be, ingyen!
Online fizetési szolgáltatás (bankkártyás fizetés)

Szolgáltatásunk lényege: bármely Számlázz.hu-s számlakibocsátó néhány kattintással lehetővé teheti vevői részére, hogy a kibocsátott számlákat online, bankkártyával kifizesse.

Gyors szerződéskötés
A szolgáltatás igénybevételéhez a számlakibocsátónak szerződnie kell a Számlázz.hu stratégiai partnerével, a PayU Hungary Kft-vel. A PayU Hungary Kft., mint online fizetési szolgáltató nyújtja a technikai háttérrendszert, és ő lép fel elszámolási partnerként.
A szerződés online módon megköthető, tehát ehhez a karosszékből sem kell felállni. Nincs szükség sem cégbírósági bejegyzésre, sem egyéb okiratra: a PayU Hungary Kft. a szerződő bevizsgálását saját hatáskörben, önállóan végzi el. Az online fizetési lehetőség akár már a szerződéskötést követő napon/napokban rendelkezésedre áll.
És még egy jó hír: nem kell új bankszámlát nyitni, a jelenlegi bankszámla tökéletesen megfelel.

Nincs programozás, sem technológiai molyolás
Az online szerződéskötést követően a PayU Hungary Kft. nagyon rövid időn belül aktiválja a bankkártyás fizetési szolgáltatást. Vevőid ezt követően a Számlázz.hu felületén, a vevői számlafiókban egyenlíthetik ki számláidat. Ez azt jelenti, hogy a számlakibocsátó részéről nincs programozási feladat, nem kell a rendszered összekötni egy túlkomplikált banki alkalmazással. Egyszerűen csak elkezd működni.
A költségekről
  1. Csatlakozási díj: 0 Ft.
  2. A számlakibocsátó bankszámlájának ellenőrzése céljából egy alkalommal 1.000 Ft (+áfa) díj utalandó át a PayU Hungary Kft. részére
  3. A PayU Hungary Kft. a Számlázz.hu-t használó számlakibocsátók részére egyedülállóan kedvezményes ajánlatot tesz: a piaci árnál jóval kedvezőbb jutalékot számít fel a lebonyolított tranzakciók után.
  4. Az online fizetési szolgáltatás igénybevételének a Számlázz.hu felé semmilyen külön díjazása nincs, azonban a szolgáltatás igénybevételéhez Prémium vagy E-számladíjcsomag szükséges

Ennyire egyszerű lenne? Igen! A mai naptól tényleg bármelyik vállalkozás egyszerűen, néhány kattintással bevezetheti az online bankkártyás fizetést.

Az online szerződés megtekintéséhez KATTINTS IDE.

Frissítés: blogcikkünk a bevezetés gyakorlati lépéseiről.

Hozzászólások

hozzászólás