Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.11.26. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Kilenc hónapos előkészítő munka után büszkén adunk hírt vadonatúj szolgáltatásunkról. Olyan újdonság ez, amely továbbra is az innováció élvonalában tartja mind a Számlázz.hu-t, mind pedig a Számlázz.hu-t használó számlakibocsátókat.

UPDATE 2016. január 18.: 
Az online fizetési szolgáltatást 2016. januárjától a Simple rendszerén keresztül biztosítjuk.
Online fizetésről szóló friss blogcikkünk:
Online fizetés? Vezesd be, ingyen!
Online fizetési szolgáltatás (bankkártyás fizetés)

Szolgáltatásunk lényege: bármely Számlázz.hu-s számlakibocsátó néhány kattintással lehetővé teheti vevői részére, hogy a kibocsátott számlákat online, bankkártyával kifizesse.

Gyors szerződéskötés
A szolgáltatás igénybevételéhez a számlakibocsátónak szerződnie kell a Számlázz.hu stratégiai partnerével, a PayU Hungary Kft-vel. A PayU Hungary Kft., mint online fizetési szolgáltató nyújtja a technikai háttérrendszert, és ő lép fel elszámolási partnerként.
A szerződés online módon megköthető, tehát ehhez a karosszékből sem kell felállni. Nincs szükség sem cégbírósági bejegyzésre, sem egyéb okiratra: a PayU Hungary Kft. a szerződő bevizsgálását saját hatáskörben, önállóan végzi el. Az online fizetési lehetőség akár már a szerződéskötést követő napon/napokban rendelkezésedre áll.
És még egy jó hír: nem kell új bankszámlát nyitni, a jelenlegi bankszámla tökéletesen megfelel.

Nincs programozás, sem technológiai molyolás
Az online szerződéskötést követően a PayU Hungary Kft. nagyon rövid időn belül aktiválja a bankkártyás fizetési szolgáltatást. Vevőid ezt követően a Számlázz.hu felületén, a vevői számlafiókban egyenlíthetik ki számláidat. Ez azt jelenti, hogy a számlakibocsátó részéről nincs programozási feladat, nem kell a rendszered összekötni egy túlkomplikált banki alkalmazással. Egyszerűen csak elkezd működni.
A költségekről
  1. Csatlakozási díj: 0 Ft.
  2. A számlakibocsátó bankszámlájának ellenőrzése céljából egy alkalommal 1.000 Ft (+áfa) díj utalandó át a PayU Hungary Kft. részére
  3. A PayU Hungary Kft. a Számlázz.hu-t használó számlakibocsátók részére egyedülállóan kedvezményes ajánlatot tesz: a piaci árnál jóval kedvezőbb jutalékot számít fel a lebonyolított tranzakciók után.
  4. Az online fizetési szolgáltatás igénybevételének a Számlázz.hu felé semmilyen külön díjazása nincs, azonban a szolgáltatás igénybevételéhez Prémium vagy E-számladíjcsomag szükséges

Ennyire egyszerű lenne? Igen! A mai naptól tényleg bármelyik vállalkozás egyszerűen, néhány kattintással bevezetheti az online bankkártyás fizetést.

Az online szerződés megtekintéséhez KATTINTS IDE.

Frissítés: blogcikkünk a bevezetés gyakorlati lépéseiről.