Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Rendszeresen, és egyre gyakrabban kérdezitek tőlünk, hogy mikor érkezik a “Számlázz.hu mobil applikáció”. De nemcsak ti, április 21-től lassan már a Google-nak sem lesz elég jó barátja a 10 éve stabilan működő, kiemelten felhasználóbarát, piacvezető online számlázó.
Biztos ismerős az élmény: felmész egy évek óta rendszeresen használt weboldalra. Megszoktad, minden porcikáját ismered, reflexből kattintod, neve fogalommá vált az életedben, otthon érzed rajta magad, minden kis hibáját megengedő mosollyal elnézed neki, hiszen hűségesen szolgál, amióta digitális eszedet tudod… De mivel nem a mobil-érában készült, ezért valszeg még nem is adaptálódott az új korhoz.

Te magad működtetsz sok éve sikeres weboldalt? Neked például hatalmas kihívásként jelenhet meg a mobil. Mit kezdj vele? És mit kezd vele a konkurenciád? Talán évek óta központi kérdés: versenyelőny lenne, ha mobilra optimalizálsz? Vagy sokkal inkább a saját halálos ítéletedet írod alá azzal, ha nem optimalizálsz mobilra…?

Rengeteg tervezés, gondolkodás, újra-gondolás és újat-gondolás után a Számlázz.hu UX-gurukkal kiegészült csapatában kialakult a kép: olyan számlázót szeretnénk ma is a kezetekbe adni, mint ami a Számlázz.hu volt a desktop-érában, az online számlázás őstörténetének hajnalán. 
Ha az azóta érvénybe lépett “mobilogeddon”, és felhasználóink teljesen jogos kérdései nem is lettek volna elegendőek – mi magunk is tökéletes pontossággal látjuk, hogy mobilon és tabletről is épp olyan flottul kell tudnunk számlázni, mint desktopról. Hiszen az életünk, az ügyintézésünk, a vállalkozásunk jó része máris átköltözött mobil felületekre, és a Google sem véletlenül, hanem az internetezők kattintásokba kódolt állásfoglalása alapján léptette érvénybe a szankciókat. Miért pont a számlázás ne legyen lehetséges ezekről a felületekről? És miért pont ugyanolyan számlázót kéne mobilra költöztetnünk, mint amilyen a Számlázz.hu desktopon most…?
Így talán nem is árulunk el titkot azzal, hogy a Gépházban már régóta készül a Számlázz.hu mobilra optimalizált kiadása. 10 év online számlázási tapasztalattal, 20 év fejlesztői szaktudásával, és persze a hihetetlenül profi felhasználóiélmény-tervező szakikkal, akik a tervezésben társaink voltak – gondolhatjátok, milyen eszköz készül…
A május a finiselésé, június 4-én pedig a Szek.org által szervezett XII. Elektronikus Kereskedelem Konferencián evolúciós esettanulmányba csomagolva prezentáljuk számotokra a Számlázz.hu-család legfiatalabb tagját.
A konferenciára csütörtökig még “early bird” kedvezménnyel regisztrálhattok, a szép, új, csillogó mobilszámlázót pedig azonnal mutatjuk nektek, amint kipróbálhatjátok.

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST