Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Sok ingyenes (vagy ingyenesnek hirdetett) szolgáltatás érhető el az interneten. Az ingyenesség azonban sokszor csak látszat, vagy eleve csak bizonyos feltételek esetén létezik.

A Számlázz.hu Free verzióban azonban valóban ingyenes. Mit jelent az ingyenesség a Számlázz.hu esetében?

Végtelen számú számlát bocsáthatsz ki ingyenesen
Nincs darabszám korlát. Egyáltalán nem korlátozzuk a kibocsátott számláid darabszámát. A Számlázz.hu esetében nem ritka, hogy egy vállalkozás akár több ezer számlát bocsásson ki havonta. És ha a számlakibocsátás mellé nem vesz igénybe extra szolgáltatásokat, akkor mindez számára teljesen ingyenes!
Az ingyenesség megmarad az idők végezetéig

Nincs időbeli korlát. Az ingyenesség nem az első hónapra vagy az első évre vonatkozik. Nagyon sok vállalkozás használja a Számlázz.hu-t hosszú évek óta teljesen ingyenesen.

Nincs rejtett költség, nem trükközünk

A Számlázz.hu-n csak bizonyos kényelmi szolgáltatásokhoz való hozzáférésért kell fizetni, de azokat a pontokat, ahol az ingyenes és fizetős verziók között különbség van, mindig világosan kommunikáljuk. Nem fordulhat elő, hogy valakinek olyasmiért számolunk fel díjat, amit nem kért, azaz nincs semmilyen rejtett költség. Fizetni pedig csak szolgáltatásért kell, azaz ha valami pluszt adunk az ügyfélnek. Olyan korlát sincs például, hogy csak bizonyos mennyiségű, vagy netán bizonyos értékű számla lenne ingyen, hiszen mi nem is látjuk a számláidon szereplő összeget.

Mi tehát a lényeg?

Ha teljes értékű (a számlázáshoz szükséges minden szolgáltatást nyújtó), korlátozások nélküli ingyenes számlázót keresel, akkor megtaláltad: REGISZTRÁLOK a Számlázz.hu-n (hiszen nálunk a regisztráció is ingyenes 🙂   )

KIPRÓBÁLOM MOST