Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Volt olyan élményed gyerekkorodban, hogy végre kitört a nyári a szünet, első utad azonnnal a strandra vezetett, lóbáltad vidáman a strandtatyót, csak arra tudtál gondolni, hogy most két hónapig tényleg, de egyszer sem fog eszedbe jutni a suli – és az első ember, aki szembejött veled az utcán, épp az osztályfőnököd volt…? 🙂

Őszintén reméljük, hogy a Számlázz.hu – ha te már használod – nem a tolltartó és az iskolatáska kategóriájában versenyez a megbecsülésedért, nem a kellemetlen kötelezettségek szimbóluma, hanem a vállalkozói létet megkönnyítő eszközök csúcsterméke… 🙂 De mégiscsak a munkádhoz tartozik, még ha épp a munkára fordított idő csökkentése is a legfőbb feladata.
Viszont ha fesztiválozni indulsz a Bánkitóra, vagy egy kellemes nyáresti Beethoven-estre veszel jegyet, esetleg konkrétan Európa kedvenc egyhetes bulijába készülsz, el sem kerülheted a Számlázz.hu-val való találkozást.


Nyár lévén annyit mondhatunk csak, hogy ősztől egy sor újabb „életmentő” funkció és extra szolgáltatás lép éles üzembe (mi már teszteljük – zseniális lesz, komoly!), addig is elbüszkélkedünk néhány új „felhasználónkkal”:

Velünk számláz például a jegy.hu, a MüPa, a Tixa, és a Sziget Kft. is, akiknek ugyanúgy stabilan, biztonságosan kiszolgáljuk a mennyiségi és minőségi igényeit, mint akár a nano-vállalkozásokéit.

És ahogy bármely más humanoidnak, ugyanúgy nekünk, vállalkozóknak is sort kell keríteni egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre, bulizásra, úgyhogy ússz, vitorlázz, dinnyézz, és lógasd a lábad minél többet a nyáron – és ha program-vásárlás közben találkozol egy-egy Számlázz.hu-s számlával, tudd,
a szervereink éjjel és nappal is, télen és nyáron is, folyamatosan csak érted zümmögnek… 🙂

Apropó, nyaralás, Balaton, tengerpart, strandlabda…
Számláznod kéne, de sehol egy számítógép…?
Vedd elő a mobilod/tableted, azon pedig a Számlázz.hu mobil-verzióját

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST