Kedves Felhasználónk!

Te is egyike vagy azoknak az innovatív vállalkozóknak, akik hozzájárulnak a hazai sikerekhez víziójukkal, termékükkel és szolgáltatásukkal! Részese vagy annak a paradigmaváltásnak, amely szerint a digitális üzleti eszközök használata nem csupán technológia, hanem üzleti szemlélet. Ezért fontosnak tartjuk, hogy ne “csak” egy profi számlázóval, hanem vállalkozói tudással is hozzájáruljunk a sikeredhez. Méghozzá rendszeresen.

Így mostantól havonta egy alkalommal a postaládádban is találkozhatsz velünk, hogy információkkal, tippekkel segítsünk. Elsőként többek között a hazai fintech piac legfrissebb innovációjáról, a MagNet Bankkal elindított autokasszáról, január lévén a legfontosabb 2017-es jogszabályi változásokról, a korunkban elérhető legfrissebb, és hatékony vállalkozói gondolkodásmódról szemlézünk.

Az autokassza szolgáltatással vállalkozóként a jövőben nincs szükséged a kiállított számláid fizetési határidejének folyamatos figyelésére, mert az ügyfélfiókok szinkronizálásával mindez automatikusan megtörténik.
Egészen összetett munkafolyamatok is kiválthatóak, pl.: elegendő egy díjbekérő kiállítása, az erre beérkező összegről a számlázó értesítést kap, és automatikusan elkészíti a számlát, emberi beavatkozás nélkül lezárva a kereskedelmi folyamatot.
Az elsőként a MagNet Bankkal elindított innovatív megoldás számlaforgalomtól függően harmadára-negyedére csökkentheti az adminisztrációs terheket. Saját tapasztalatból is javasoljuk: kapcsold be, ha már MagNetnél bankolsz! Ha még nem, figyeld, mely bankokkal jelentjük be következőként az együttműködést!

Olvasd el a teljes blogposztot az autokasszáról, itt!

Mázli, azonosulni tudás azzal, amit csinálunk, tanulni mások hibájából, többször felállni, mint ahányszor elesünk, legyünk magabiztosak, kitartóak, törekedjünk valami újra, és így tovább, és még tovább…

Vállalkozói sikerreceptek, melyeket talán hallottunk ezerszer… Ezúttal viszont hús-vér vállalkozók valódi élettapasztalatot osztottak meg egymással, a Számlázz.hu Műhelyen a kerekasztal-beszelgetést feszült figyelem, majd lázas ismerkedés és jókedvű csevegés követte. Mi mindezt filmre vettük, és megmutatjuk neked is, mert a siker mesterfogásai igenis tanulhatóak! Nézd meg a legutóbbi Műhely-videónkat, és iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságainkról!

Nincs új év új jogszabályok nélkül. Ezek pedig általában a számlázásra is komoly kihatással vannak. Az egyik legfontosabb újítás idén a kötelező vevői adószám a számlán, amihez természetesen elkészült a fejlesztésünk, webáruházaknak specifikusan is. Emellett még számos olyan változás lépett életbe január elsején, illetve fog életbe lépni július elsején, melyekről itt olvashatod el az összefoglalónkat: Jogszabály-változások 2017.

Szoktál időről időre megállni egy pillanatra, és elgondolkodni azon, hogyan léphetnél versenytársaid eléde most már tényleg? A decemberi “téli szünet”, és a januári évkezdés egyaránt kitűnő alkalom, hogy erre időt szakíts. Ehhez ad felbecsülhetetlen értékű segítséget Varga-Tarr Sándor cikke, aki nemcsak a Számlázz.hu marketingvezetője, hanem tapasztalt vállalkozás-fejlesztési stratéga is. Olvasd el a Vállalkozás 3.0 sorozat első részét, amit akár élőben is meghallgathatsz, hiszen a január 26-i Magyar Marketing Fesztiválon meghívott előadóként is közkinccsé tesszük a tudást.

Biztos találkoztál már írásban, vagy akár élőben a felzúdulásokkal: az online kassza bizonyos vállalkozás-típusok esetén valódi rémálom. Egy Facebook-csoportban például házhoz járó masszőrök panaszkodnak: “melyik fülemre akasszam, a masszázs-szék, törölközők, krémek, kellékek után??”. Ahogy annak idején a szépségipari vállalkozók kapcsán is megírtuk, majd az edzőtermekre vonatkozóan is, ismét hangsúlyozzuk: aki a pénztárgép használatát ki szeretné váltani áfás számla kiállításával, ezt teljesen legálisan megteheti. Ne vegyél pénztárgépet, hanem Számlázz, mert az ingyen van, mert online elérhető, mert NAV-álló, mert profi, gyors, egyszerű, és rengeteg kényelmi szolgáltatás is jár mellé! Az index friss cikke szerint az autószerelők sem kérnek az online kasszából, köszönik szépen.

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás