Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Apró, de annál izgalmasabb változtatást jelentünk be: megújult a menüstruktúra a Számlázz.hu-ban, péntektől már ezt a szép, logikus elrendezést látjátok majd belépés után! 

Ha te a ‘Törzsadatok’ menüpontot sűrűn használtad, akkor mostantól máshol kell keresned a tartalmát, de ígérjük, hamar megszokod, mert sokkal áttekinthetőbb, ráadásul keskenyebb nézetben is pompásan használható lett az egész! 🙂

Rövidebb menüsor (7 helyett 6 főmenü), logikusabb felépítés – és rövidesen érkező újabb funkció a „még nem árulhatjuk el melyik” menü alatt, amit ígérjük imádni fogtok: nézzük hát akkor egyenként a változásokat!

1. Megszűnt a ‘Törzsadatok’, és a ‘Új számla’

A ‘Törzsadatok’ (korábban ‘Partnerek’, ‘Új partner’, ‘Termékek’, ‘Új termék’ almenükkel) egyik fele (a ‘Partnerek’ és ‘Termékek’) bekerült a ‘Beállítások’ alá, a másik fele (‘Új partner’ és ‘Új termék’ létrehozása) pedig dedikált gombokkal eddig is elérhetőek voltak, úgyhogy ez a mindannyiunk számára oly kedves menüpont – akár egy díjbekérő számla kiállításakor – kötelességét megtette, és mehet. Az ‘Új Számla’ mint főmenü pedig szintén a megfelelő helyen megtalálható dedikált gomb miatt vonulhat nyugdíjba pihenni egy nagyot.

2. Megérkezett az ‘Archívum’
A ‘Törzsadatok’ és az ‘Új számla’ főmenü megszűnése mellett született egy új is, amely a megkapó ‘Archívum’ nevet kapta – ez a hír a Számla Agent-et használóknak lesz hamarosan elég izgalmas, de erről egyelőre annyit mondhatunk el előre, hogy szeretni fogjátok! 🙂

3. ‘Számlák’ helyett ‘Számla’

A korábbi ‘Számlák’ és ‘Új számla’ elnevezésű menüket gyakorlatilag összevontuk: a korábban az ‘Új számla’ alatt indított folyamatok (számla, díjbekérő, előlegszámla, díjbekérő kiállítása) mostantól a sokkal egyszerűbb ‘Számla’ főmenü alatt találhatóak, és ott sorakoznak a ‘Számláim, ‘Banki tranzakciók’, ‘Tömeges számlázás’ almenük, és a ‘Régi számlaszerkesztő’.

Minden, amit átszerveztünk, természetesen a még egyszerűbb, még gyorsabb, még hatékonyabb és persze még élvezetesebb számlakiállítás érdekében, végső soron tehát értetek történt. Azt pedig, hogy milyen új funkcióval bővülünk hamarosan (aminek az átszervezés csak az előszobája), azt figyeljétek árgus szemekkel, hírt adunk róla nemsokára!

Szeretnél te is gyorsan, egyszerűen és könnyedén számlákat kiállítani?
KIPRÓBÁLOM MOST