Kedves Felhasználónk!

Megérkezett a tavasz, ennek örömére “zöld” Számlázz.hu Műhelyt szervezünk, a vállalható vállalkozásokat ünnepeljük, új szolgáltatásunk segítségével újradefiniáljuk a “könyvelő” fogalmát, és a “freelancer” szóval kapcsolatban is friss ötleteket tálalunk.

Mi a vállalkozói siker titka, ha a fenntarthatóság nemcsak személyes ügyed, hanem céged profilja?
Hogyan támogathatja az üzleti eredményességet az, ha “zölden” gondolkodunk, működünk?
Hogyan tehető fenntarthatóvá a környezetvédelem, mint “biznisz”?
Mik a nyerő érvek? Mik a nyerő üzenetek? Mik a nyerő eljárások?

Meghívtuk a világ legnagyobb környezetvédelmi szervezetének, a WWF-nek a hazai kommunikációs vezetőjét, Antal Alexát. Vendégünk lesz az első magyar e-carsharing szolgáltató, a GreenGo ötletgazdája és tulajdonosa, Michaletzky Bálint. Tudományos és művészi sikerekről, környezetvédelemről, természetfilmezésről mesél majd Molnár Attila Dávid, termeszetfilm.hu alapító, forgatókönyvíró, rendező. A beszélgetést Végvári Imre vezeti, aki a TEDxDanubia szervezője, program-kurátora.

Csatlakozz hozzánk, és légy részese a Műhely-élménynek!

Időpont: 2017. április 6. csütörtök, 16:00-18:00
Helyszín: Kőleves Vendéglő (Budapest, VII. ker. Kazinczy utca. 41.), emeleti rendezvényterem

Program: KEREKASZTAL: “A fenntarthatóság üzleti értéke” majd KERTI PARTY

Dress code: Ünnepeljük együtt a tavaszt, és a fenntarthatóságot, legyen rajtad valami zöld! 🙂

REGISZTRÁLOK

A jövő már elkezdődött: könyvelőként nélkülözhetetlen a munkád, de hála az okos automatizálásnak, egyre magasabb szintű tanácsadóként szolgálhatod ki a megbízóidat.
Vállalkozó vagy? Könyvelődet ne robot-munkáért fizesd, amit a gép is könnyedén elvégez helyette, hanem intelligens folyamatokért!
Íme megoldásunk a könyvelés automatizálására: olvasd el, szerintünk hogyan lehetséges, mert lehetővé tettük! 🙂

Tapasztalatból beszélünk: negyvenezer felhasználónk döntése szerint a Számlázz.hu valódi segítséget nyújt a vállalkozói lét nehézségei között rendet vágni. A nehézségek közé nemcsak a szakmai és adminisztrációs kihívások tartoznak, hanem az is, hogy a túlbonyolított, és sokszor aránytalan terhekkel járó adózási kötelezettségeknek hogyan felelhetünk meg… Vállalhatóan vállalkozunk mi magunk is, és örülünk, hogy ezt már több mint negyvenezer vállalkozásnak is megkönnyíthettük!
Olvasd el blogposztunkat a vállalható 40 000 megünnepléséről!

Miről beszélget egymással egy coach, egy digitális projektmenedszer, egy marketinges és egy szolgáltatás-fejlesztési vezető, aki szakmája szerint informatikus? Nem a projektjeikről, nem arról, hogy milyen borzalmas akadályokon kell átverekedniük magukat naponta, és nem is az időjárásról. Életmódról, digitális szemléletváltásról, szárnyalásról!

Az első hazai Freelancer Festivalon megtartottuk az első Számlázz.hu Műhely “különkiadást”, természetesen a freelancer-lét szépségeiről, lehetőségeiről. Olvasd el a legfontosabb tanulságokat!

Ki keresett meg kit, mik voltak a fejlesztés nehézségei, hogyan tud bank és fintech-cég gyümölcsözően együtt dolgozni, mit várhatunk a PSD2 szabályozástól 2018. januárjától, és más műhelytitkok az autokasszáról: olvasd el a Privátbankár.hu interjúját Csákay Mátyással, a MagNet Bank informatikai vezetőjével és Stygár Lászlóval, a Számlázz.hu szolgáltatás-fejlesztési vezetőjével!
A magyar bankszektorban is beköszöntött az új világ: itt az első fejlesztés

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás