Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2018.02.20. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Sajnos pont az ötvenezredik felhasználónk még nem a vadiúj főbejáraton át fáradt be hozzánk, mert hirtelen és teljesen váratlanul, 2017. október 9. hétfő este 19:48-kor átpördült a főoldali számlálónk a kerek 50 000-es számon… 🙂 De kb. az ötvenezer-századik Számlázz.hu-user már egy kívül-belül megújult felületen haladt át a gyors és egyszerű számlázás felé. Mutatjuk, mi minden változott!

Alapvetően annyi történt, hogy a kissé kopott bejárati ajtónkat lecseréltük egy fotocellás-suhanós üvegkapura, mely szinte magától nyílik meg előtted, és még egy bársonyszőnyeget is terítettünk elé: leegyszerűsítettük a teljes regisztrációs folyamatot, minimalizáltuk a bekért adatokat, és átláthatóan szétválasztottuk a felhasználói, és a céghez kapcsolódó adatokat. Természetesen a “telósokra” is gondoltunk, ha új céget regisztrálnál, mostantól mobil eszközökön is éppúgy megteheted. Nézzük tehát a részleteket:

Vezeték- és keresztnév szétválasztása

Kis változás, apró figyelmesség, ami nekünk azért fontos, mert te fontos vagy nekünk. Lesznek ennél érdekesebb változások is! 🙂

Számlaszám előtag automatikus generálása

Megfigyeltük, hogy regisztrációkor ezzel a fogalommal nem igazán tudtatok mit kezdeni. Emiatt mostantól a számlaszám előtag generálását a vállalkozás nevének mássalhangzóiból egy automata végzi el. Neked sokkal egyszerűbb lett vele a regisztráció, nekünk pedig “csak” egy újabb intelligens automatizmus, amivel kiveszünk a kezedből egy számodra érdektelen feladatot.

Vállalkozás típusának automatikus kitöltése

Ezt az infót korábban elkértük a frissen regisztrálóktól, de ma már ezzel sem kell nektek foglalkoznotok, egy okos kis programlogika állítja be helyettetek. Egyedül az egyéni vállalkozókra nem vonatkozik ez az egyszerűsítés.

Lecseréltük a Számlázz.hu főbejáratát!
Töltsd fel a logód “Free” díjcsomagban is!

Az ingyenes díjcsomagot választóknak mostantól többet adunk “extra” szolgáltatásaink közül, mint korábban, mostantól az ingyenesen kiállított számlákon is szerepelhet egyedi logó. Eddig is teljes értékű, korlátlanul használható, minden alapvető számlázási igényt teljes körűen kielégítő megoldást nyújtott számlatömb helyett a díjmentes használat is – de mostantól (az időmegtakarításon, NAV-állóságon, elegancián kívül is) sokkal több, mint egy számlatömb. Amibe soha nem töltheted fel a saját logódat.
(Bár, mondjuk egy helyes kis matrica…. :))

Bejelentkezési név elrejtés

A Számlázz.hu rendszerébe az eddigiekkel megegyező módon be lehet jelentkezni e-mail címmel IS, és (ha van neked ilyen), akkor bejelentkezési névvel is. Mert a friss regisztráltak már a regisztráció folyamat során nem látnak bejelentkezési név adatot, csak e-mail címet, így az ő fejükben már csak annak van értelme, hogy „bejelentkezem e-mail címmel”.

Regisztrációkor korábban is erősen ajánlottuk, hogy e-mail címmel regisztráljatok (és a bejelentkezési név helyére alapértelmezetten beemeltük a user által megadott e-mail címet), mert ma már ez a megszokott. Az e-mail címét ugyebár mindenki tudja, gyakorlatilag azt használja „bejelentkezési névként”. De mostantól azok sem kavarodnak össze, akik korábban bejelentkezési névvel logoltak be a rendszerbe.

Teljesen megújult design!

A regisztrációs folyamatunk megújításában egy fiatal, dinamikus, és nagyon profi UX-csapat volt segítségünkre, akikkel valódi öröm együtt dolgozni. Köszönjük a Webabstract munkáját! 🙂

Még gyorsabb kitöltés + MOBIL kompatibilitás

Utánajártunk: az online számlázók közül nálunk a leggyorsabb és legegyszerűbb a regisztrációs folyamat. Nálunk eleve nem is kell tudnod a vállalkozásod összes adatát fejből, mert mi gépelésre kitöltjük automatikusan az adataidat. Szerintünk szeretni fogja a következő 50 000 felhasználó is, aki még csak most érkezik! 🙂

Használjátok egészséggel, és ha bármilyen visszajelzésed lenne a regisztrációs folyamat megújításával kapcsolatban, bátran kommentelj a FB-oldalunkon, vagy írj nekünk a hello@szamlazz.hu címre!

Kipróbálnád, hogy muzsikál…? 🙂
Regisztrálj nálunk saját számlakibocsátó fiókot,
fáradj be hozzánk bársonyszőnyegen! 🙂

Regisztrálok