Számlázz.hu Percek - 2018. január

Kedves Felhasználónk!

Boldog és sikeres 2018-at! Máris látszik, hogy eseménydús évünk lesz! Maga a NAV javasolja minden vállalkozónak az online számlázó használatát, hiszen júliustól él az “online számlázás” elnevezésű, azonnali adatszolgáltatási kötelezettség. Alábbi híreink jó része épp erről szól, emellett a NAV-állóság újabb lehetőségeiről, új Számlázz.hu Akadémia epizódokról, és az új fintech-világról, a PSD2 életbe lépéséről szóló infókat ajánlunk még figyelmedbe.

Online számlázás – avagy a NAV-bekötés, és minden amit tudnod kell
Online számlázás NAV bekötés

2018. júliusától gyakorlatilag vége a kézi számlatömbözésnek – vagy aki ragaszkodna hozzá, hamar válna fenntarthatatlanná a vállalkozása. Neked, mint a Számlázz.hu használójának mindezzel persze semmi dolgod nem lesz, megoldjuk helyetted.
De vállalkozó ismerőseid között még lehetnek olyanok, akiknek érdemes megmutatni! Számukra gyűjtöttünk össze fontos információkat:

Direkt számlázás

Eddigi egyik legviccesebb videónkat publikáltuk a héten YouTube-csatornánkon, melyben Stygár László szolgáltatásfejlesztési vezető és Kis Ervin Egon stratégiai tanácsadó a direkt számlázást magyarázza el nagyon alaposan, nagyon szemléletesen, és nagyon szórakoztatóan. Kattints a videóért, és persze iratkozz fel a Számlázz.hu Akadémia további részeiért is!

Hogyan jelentsem be?
NAV bejelentés, kéziszámlatömb

Vannak olyan életesemények, melyeknek a bejelentése egyáltalán nem egyszerű feladat. Persze, mindenhol nem állhat melletted a Számlázz.hu…:) De ebben például igen! A közelgő NAV online adatszolgáltatási kötelezettség miatt egyre több vállalkozás hagyja abba a kézi számlatömb használatát, vagy a számlatömb mellé keres online számlázót. Ezzel kapcsolatban kaptuk a két kérdést. Számlatömb helyett online számlázó VS. NAV-bejelentés című cikkünkben nyilvánosan is válaszoltunk rájuk.

Bevezetés a PSD2 világába
PSD2 fintech

“A második pénzforgalmi irányelv (PSD2) kötelező alkalmazási időpontjától, 2018. január 13. napjától beléptünk a digitális pénzügyek új korszakába.” – üti fel a nagyszerű összefoglaló aloldalt a FinTechZone. A Bevezetés a PSD2 világába igazi hiánypótló összeállítás, amiből természetesen a mi autokasszánk sem hiányozhat. Lapozd fel, szükséged lesz rá!

Online fizetés számlaelőtag

Néha kitárt ajtókon kopogtattok nálunk apró-cseprő fejlesztésekért…:) Ezt a kéréseteket épp a Mikulás zsákjába tudtuk becsempészni számotokra, használjátok egészséggel!

Neked is sikerülhet?
SmartCommerce Számlázz.hu esettanulmány

A Számlázz.hu 2010-ben még pont olyan bizonytalanul ballagó vállalkozás volt, mint minden frissen induló cég. Még az sem volt egészen nyilvánvaló, hogy szükség van erre a szolgáltatásra a piacon, sőt, egy ponton az is megfordult az alapítók fejében, hogy bezárják… Túl az 55 ezredik regisztrált felhasználón, és 30 millió kibocsátott számlán a három alapítóból ketten a SmartCommerce Consulting esettanulmányában részletesen is mesél arról az útról, mely a döcögéstől az elképzelhetetlen sikerig vezetett. “And counting” – mondja a művelt spanyol… 🙂 Olvasd el a tanácsadócég esettanulmányát, és nézd meg a Stygár-fivérekkel készült videókat!

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás