Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.10.07. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Miközben a fél világ a NAV online bekötésen pörög, aggódva vakarja a fejét a KOBAK-ot tanulmányozva, mi folyamatosan fejlesztünk, és kibővítettük három fontos listánkat is. Emellett még egy “apró figyelmességről” számolunk most be nektek, használjátok mindet egészséggel!

1. Éles a negyedik: megérkezett a Nagy Machinátor!

„A Progen által fejlesztett Nagy Machinátor korszerű, innovatív, moduláris megoldás a mikro- és kisvállalkozások alapvető üzletviteli adminisztrációs teendőinek ellátására. Használatával a szükséges kimutatások valamennyi területen naprakészen rendelkezésre állnak.
Partnereinek a program nyújtotta előnyökön túl stabil, hosszú távú partnerkapcsolatot, rugalmas és ügyfélközpontú megközelítést kínál.”

Ez az a könyvelési rendszer, amely mostantól online adatkapcsolatra képes a Számlázz.hu-val, tehát ha könyvelőként a Nagy Machinátort használod, sokkal egyszerűbb lesz a dolgod, a könyvelés legalább fele automatizálható!

nagy_machinator

2. Megújult a számlatörténet!

Te is észrevetted, hogy a számlatörténet elrendezésén lenne mit kalapálni…? Hát mi is! Most szépen rendberaktuk nektek ezt a felületet, összefűztük az egy gazdasági eseményhez tartozó bizonylatokat. Nézd meg, milyen jól áttekinthető lett!

szamlatortenet_screenshot

3. Jó hír a könyvelőknek: kész a bejövő számla export!

Kedves könyvelők, mostantól nemcsak a kimenő, hanem a bejövő számlákat is tudjátok exportálni a rendszerből, reméljük, hogy ezzel jelentősen megkönnyítettük a dolgotokat.

adatexport

+1. Még teljesebb autocomplete!

Kibővült a Bisnode szolgáltatása, ennek pedig mi is örülünk – mert ti is örülhettek neki. Mostantól nemcsak cégek, hanem nonprofit szervezet, egyház, alapítvány, egyéni vállalkozás nevét is kiegészíti helyetted az automatizmus, ha elkezded gépelni a vevőd nevét. Ha te például KATÁ-s vállalkozó vagy, te is benne leszel a találatok között!

Kérdésed van az új funkciókkal (vagy bármi mással) kapcsolatban? Írj nekünk a Kapcsolatfelvétel oldalon, vagy az info@szamlazz.hu-ra, minden visszajelzést köszönettel fogadunk!

Te is szeretnél kényelmesen, NAV-álló módon számlázni?